Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tartjátok a szinten (B2)...

Pittipok kérdése:

Hogy tartjátok a szinten (B2) angol szintet? Leginkább a beszéd érdekelne. Már most kopott egy csomót. Lehetőleg valami ingyenes megoldás érdekelne.

Figyelt kérdés

2021. júl. 17. 07:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
#10 tudom miről beszélsz, nálunk is így nézett ki az angol nyelvű mester szak. kb 3an voltunk magyarok, többi mind külföldi, európán kívüli. szerencsére a mi évfolyamtársaink barátkoztak, és egy csapatként kelezelték az egész évfolyamot. az egy évvel felettünk levő évfolyamban viszint nem közösködtek a magyarokkal, nem tudom miért. az erasmusosokkal kéne próbálkoznod, pont a közös programok miatt. csak 1 emberrel kell összebarátkozni, és méris benne vagy a csapatban.
2021. júl. 17. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:
11 Hát csak nem tudom hogyan :D
2021. júl. 17. 11:24
 13/19 anonim ***** válasza:
pl kérj segítséget az egyik tárgyból. mi úgy kezdtük hogy megosztottuk egymással amink volt, pdf-ek, kidolgozott témakörök, ilyesmik. mondjuk online nem tudom ez mennyire hatásos, én még a kovid őrület előtt voltam egyetemista.
2021. júl. 17. 11:27
 14/19 A kérdező kommentje:
van olyan oldal ahol találni online beszélgetőtársat ingyen? akár magyar, akár angol.
2021. júl. 17. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:
english with lucy youtube csatorna szokott ilyen platformokat ajánlani. van ami fizetős, van ami ingyenes
2021. júl. 17. 11:38
 16/19 anonim ***** válasza:
13 Hu nagyon látszik, hogy más szakon tanulunk :D Mi magyarok sem szoktuk így megosztani egymással ezeket, nemhogy külföldiek és magyarok között. Sajnos nálunk nagyon nem egy ilyen segítőkész, nyitott, barátságos közeg verődött össze. Az előző félévben konkrétan 18 emberre írtam rá egy egyszerű kérdéssel (még csak nem is jegyzetet kértem vagy hasonló, csak szimplán volt egy kérdésem az órával kapcsolatban) mire egy ember hajlandó volt válaszolni. Ez már az online oktatásban volt ugye, azóta a jelenlétihez képest sokat romlott a helyzet ebből a szempontból (tulajdonképpen egyáltalán nem tartjuk egymással a kapcsolatot), de a jelenléti sem volt sokkal jobb.
2021. júl. 17. 11:45
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 nálunk is volt egy keménymag akik csakis maguk között osztottak meg mindenki, kifelé sose adtak. de szerencsére ez csak egy párfős csoport volt, az évfolyam nagyrésze segítőkész volt
2021. júl. 17. 12:12
 18/19 Thunderfairy ***** válasza:
Én még nagyon az elején járok de próbálok tippeket adni. Olvasásnál csak hangosan így a beszéd is gyakorolva van. Ezen kivül filmek, könyvek hangosan olvasva, angol cikkek netről szintén hangosan olvasva. Ha szeretsz játszani számítógépen akkor angol nyelvű programok, online játékok használata. Kis fantáziával meg lehet oldani azért.
2021. júl. 19. 19:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Ezeket csinálom, de szerintem ez kevés a beszéd gyakorlására, hogy hangosan olvasok. Csak ezzel nem lett volna meg a nyelvvizsgám sem szerintem. De azért köszi!
2021. júl. 20. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!