Francia tanulásban segítség?
Sziasztok, jelenleg 18 éves vagyok.
Kb 10 éve tanulok angolt, bár nem nagyon szeretem, de viszonylag értek angolul. Ennek ellenére a jövőmet Franciaországban képzelem el, pincérnek tanulok, így akár bártenderként, vagy pincérként.
Jövőre már kint szeretnék lenni.
Keresek olyan fiút/lányt/nőt/férfit, aki franciából jó, és önzetlenül segítene a nyelvtudásom gyarapításába.
Nem szeretnék etéren pofátlan lenni, de sajnos nem áll úgy a budgetem hogy francia tanárnak óránként 5000forintot tudjak fizetni.
Elkeztem önhatalmúlag tanulni de nincs se motivációm 1-2alkalom után, mert nem találok anyagokat, dolgokat, és elkeseredek.
Előre is köszönöm!
Én is most fogok franciát tanulni, bár nekem nem olyan szándékaim vannak, mint neked.
Fogalmam sincs, hogy ez beválik-e, de a neten láttam egy csajszi videóját, aki azt tanácsolta, hogy ha szereted a disney meséket akkor keresd meg az élőszereplős változatukat azon a nyelven, amit tanulni szeretnél, és nézd végig őket. Ez elvileg azért működőképes, mert ezekben a mesékben túlságosan gesztikulálnak, ezért könnyen megérted, hogy miről van szó. Én még nem próbáltam, tehát nem tudom, hogy hatásos-e, de egy próbát lehet megér. Mondjuk szerintem ez a módszer is inkább olyanoknak jó, akik már valamilyen szinten beszélik a nyelvet. Még a Pintetestet ajánlom, ott sok nyelvtanulási tippet találhatsz, meg a franciával kapcsolatban is egy csomó dolgot, bár azt ne várd, hogy valami rendezett felépítésű full tananyagra bukkanj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!