Kissuti5 kérdése:
Az angol mellé melyik nyelvet tanuljam?
Figyelt kérdés
Német, olasz, francia
Magyarországon szeretnék maradni a jövőben. Legjobban biztosan a német érné meg, de nekem az a nyelv nem a szívem csücske…francia rokonaim vannak, de francia cég tudtommal sok nincsen mo-n. Az olasz pedig nem tudom megérné e..
2021. jún. 22. 14:37
1/7 anonim válasza:
Angol C1 + Német B2 kombó elég sok helyen a diploma mellett egy nyerő kombó is lehet akár. De OKJ mellé sem árthat.
2/7 anonim válasza:
Németet. A francia sokkal nehezebb. Tudom furcsán hangzik, de oroszt vagy kínait is megérné.
3/7 anonim válasza:
Igen legjobban a német érné meg de én utáltam és mai napig is utálom a német nyelvet úgyhogy végül nem azt választottam hanem franciát. A franciával Magyarországon viszont jelenleg tényleg nem sok mindent tudsz kezdeni, alig van 1-2 francia cég. Olaszból viszont évről évre egyre több van. Itthon hasznosságilag tényleg a német veri a többit de ha semmiképp nem szeretnéd akkor én inkább az olaszt javasolnám.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!!
2021. jún. 26. 12:58
6/7 anonim válasza:
Ha Mo-on akarsz maradni, akkor kínait és oroszt érdemes (csak figyeld a híreket). Ha hajlandó vagy mozdulni, akkor angol-német-francia az, aminek értelme van.
7/7 anonim válasza:
Pont hogy az olasz éri meg. Sokkal több àllásajánlat van rá, mint az istenített oroszra, kínaira. Magyarország egyik legfontosabb külkereskedelmi partnere Olaszország. Nem egy olasz cég van nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!