Érdemes megtanulni franciául? Vagy esetleg orosz, olasz? Melyik a leghasznosabb?
Figyelt kérdés
Angol és német felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, szeretnék egy új nyelvet tanulni, ezen a három nyelven gondolkoztam.2021. jún. 17. 12:15
11/11 anonim válasza:
De jó! Köszönöm a választ, én vagyok a 8as.Nem bánod ha kérdezek? Hogyan hangolod össze őket időben? Olaszt csak tanfolyamon, otthon meg mondjuk heti kétszer francia? Angol, német szintén tartása hogyan történik és mennyi idő?
(Azért kérdem, mert én most a német felsofokra gyúrok, angol felsőm van, de sajna háttérbe szorult (két kisgyerekkel vagyok itthon, ugyh nem oly egyszerű mindenre is időt találni)
De meg köszönöm, ha válaszolsz, még ha más is az élet helyzetünk, talán én, és más is merithet ötletet a tanulási tervedből! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!