Melyik nyelv lenne a leghasznosabb?
Nyelvi elokeszitos osztalyba szeretnek menni. Angol lenne az elso nyelv. A tovabbbi lehetosegek pedig:
-német
-francia
-olasz
-spanyol
-orosz
-kinai
-latin
Habar ez a 3 utolso nem vonz annyira :D
Olyan nyelvet szeretnek aminek majd kesobb hasznat tudnam venni. Koszonom elore is a segitseget.
Talán a német nyelv.
Láttam már hirdetést, amiben németül tudó embereket kerestek, de olyant nem nagyon, aki latinul tud.
Latint talán hagyd, kivéve ha orvos akarsz lenni, esetleg történész...
Szóval német.
Német. Az angol megy több óraszámban, amellé a németet nagyon ajánlom, azért, mert németben nem kell figyelned annyira a kiejtésre, és az elején könnyebb, míg az angol az elején nehézkésebb, és a kiejtés is fontos.. Szóval ahogy az angol könnyebb lesz, úgy a német nehezebb,de nem annyival.
Tanultam angolt, németet, franciát, spanyolt.. (nyelvvizsgáim is vannak) viszont angol mellett a francia és a spanyol bonyolult volt.. Kiejtés szempontjából legalábbis. Sokszor mondtam angolosan francia szavakat, franciásan angol szavakat, és szörnyen hangzott :D
1. német
2. francia
3. olasz
4. spanyol
5. orosz
6. kínai
Álláshirdetések alapján.
Francia : gasztronómia, divat, diplomácia, EU 2. munkanyelve angol mellett, multik
Olasz : divat, zene, olasz cégek (pl. Unicredit)
Spanyol : szappanopera, foci, latin amerikai és mexikói munkások
Orosz : nemzetközi gazdaság, esetleg értesz valamit a többi szláv nyelvből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!