Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan mondják angolul, hogy...

Hogyan mondják angolul, hogy "munkacsoport"? Most nem arra gondolok, hogy "work group". Hanem a politikai pártok munkacsoportjaira.

Figyelt kérdés
Aki olvas híreket, az 99%, hogy találkozott ezzel a kifejezéssel. De angolul mi a becsületes neve?
2021. jún. 12. 17:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem eppen erdekel mivel toltod az ested/ejszakad, dr ugy nez ki a forditas nem surgos.

Be emberezzel, hulye idiotak hasznaljak, nem meno, akarcsak a bro sem. 🤮

Kerdesed ertelmetlen, mert minden angolszasz megerti a working group es taskforce-t, mivel a szovegben benne van, hogy mirol van szo, ha nincs, odabigyeszted a political jelzot.

Political workING group/taskforce

2021. jún. 13. 11:34
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"At an unexpected moment, the working group fetish struck again: someone suggested that only three of the many working groups should be kept. The ones that produced the above-mentioned high-quality studies: education, constitution, social field. This sounded rather sad, since the most promising working group was clearly the Task Force on the Future Vision, which was chaired by the former MDF politician Károly Herényi."

Minden angolszasz olvaso meg fogja erteni.

2021. jún. 13. 12:07
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Index “ujsagiro” vagy?

Akkor olyan mindegy, hogy hogy forditod, mert az angol-magyar forditasuk is pocsek.

2021. jún. 13. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:
35%

ilyen esetekre ajánlom ezt az oldalt: [link]

szövegekben keres, megmutatja, hogy milyen szövegkörnyezetben mit jelent a szó.

2021. jún. 13. 17:59
 15/16 A kérdező kommentje:

"Nem eppen erdekel mivel toltod az ested/ejszakad, dr ugy nez ki a forditas nem surgos.

Be emberezzel, hulye idiotak hasznaljak, nem meno, akarcsak a bro sem. 🤮

Kerdesed ertelmetlen"

Úristen, és én ebbe az országba költöztem vissza. :( Sok idő ment el külföldön, elfelejtettem, hogy itt mi a stílus.

2021. jún. 15. 17:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Kerdezo, rossz feltetelezessel kapirgalsz. 42 eve be nem leptem M.O-ra. Nincs az a penz amiert megtennem.

De Te mas kategoria vagy ha visszatertel. Kulfoldrol eltel es fel kell tenned ezt a kerdest?

Tudnod kellene, vagy legalabbis elhinni a korrekt valaszokat.

2021. jún. 16. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!