XP gépen nem megy a WORKGROUP néven a munkacsoport?
Érdekes, mert MSHOME néven megy. Ez egy retro gép, és otthoni hálózattal érném el az SMB hálózaton a másik gépet, amiről aztán könnyen átemelném, amit leszedtem, szóval a telepítők másolása nélkül tudok így installálni, a hálózat gyorsabb, mint a belső merevlemez. A retró gép nem igazán alkalmas sem önmagában letölteni, se usb-n (1 verzión) kommunikálni. És a hálózat többi gépe WORKGROUP néven használja, és használom is, szóval ezt nem keverném meg emiatt.
Amúgy kívülről FTP-n elérem a tárhelyet, de ugye az letölteni akarja, és nem tudok közvetlenül megnyitni.
Sőt, hiába MSHOME a munkacsoport név, a másik gépről így is látom a hálózaton! Tök nem értem.
Tűzfal rendben, gépnév, hálózat beállítása rendben.
óhh, nem idegeskedem rajta 😃 nekem ez hobbi, hogy ilyen hülye problémákat oldok meg.
milyen alternatíva van erre, ami tényleg képes lenne úgy működni sebességben is, mint egy local meghajtó, tehát tudok róla programot futtatni akár?
közben találtam érdekességet..
egy w7 géppel kommunikál
w8 és w10-es gépekkel meg nem. másik xp gépnek nincs ilyen nyűgje 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!