Valaki segítene angolban megkülönböztetni az igeidőket?
Utolsó!
Segítséget kértem,ez az oldal erre van. Egyébként kicsit rosszul írtam le, sokszor elfelejtem őket. Így arra is kíváncsi vagyok, hogy nincs-e valami jó tipp arra, hogyan maradjanak meg. Nem 12 vagyok, ne okoskodj légyszíves.
Első 2-nek köszönöm.
"Nem 12 vagyok, ne okoskodj légyszíves."
Olvasd már el, mit írtam... :D :D :D
Gondolom, ilyen magyarázatokat szeretnél például:
https://www.youtube.com/watch?v=3G4cESxQ88M&list=PLQRy5HmWuG..
6-os.
Nem értem mire gondolsz. Amit írtál nekem okoskodásnak tűnt. Nincs viszont kedvem, sem időm olyanokkal veszekedni akik mindenkibe belekötnek.
"akik mindenkibe belekötnek"
De én nem kötök bele mindenkibe, szóval ezt kár mondani nekem. Sőt, senkibe sem kötök bele, csak nem értem, hogy lehet valakinek olyan véges a felfogóképessége, hogy 12 különféle dolgot nem tud megjegyezni.
Nem értem mire gondolsz.
Pedig roppant egyszerű. Az, amit írtam, hogy: 12 VAN, érted, nem TE VAGY 12, hanem IGEIDŐ VAN 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudod, a VAN és a VAGY az egészen más...
9-es.
Hát nekem ez már kicsit kötekedésnek tűnt,de mindegy.
Egyébként mindenki más, valaki könnyen megjegyzi ezeket, valaki nem. Jó lenne, ha emiatt nem szólogatnál be. Ha ennyire okos vagy, esetleg segíthettél is volna, de látom az nem jutott eszedbe.
Elnéztem amit írtál, amiatt ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!