Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy nap alatt meg lehet...

Egy nap alatt meg lehet tanulni egy Angol párbeszédet?

Figyelt kérdés
3 Oldalas. És nem az erőségem az angol :( (felelés lesz belőle)

2021. máj. 17. 21:52
A kérdező szavazást indított:
IGEN
NEM
25 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Mindent meg lehet tanulni, ha úgy állsz neki, hogy meg akarod csinálni. Ha nem az erősséged az angol, akkor ne a megértésre menj, hanem szóról szóra magold be az egészet.
2021. máj. 17. 21:59
 2/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszi!! Úgy lesz! :)
2021. máj. 17. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Nekem sajnos a szóról szóra bemagolás ilyen esetben nem ment sose. Csak az, ha a legfontosabb szavakat jelentéssel együtt megtanulam belőle, aztán utána tudtam csak a párbeszédet megtanulni. Akkor se szóról szóra, de szerencsére a tanárokat igazából ez nem érdekelte.

Amúgy nem hiszem, hogy mindenkivel végigmondatnák a 3 oldalt, tehát ha csak az első felét vagy csak a második felét tudod, már akkor is 50% az esélye, hogy pont azt kérdezik tőled. Érdemes hozzálátnod a tanuláshoz.

2021. máj. 17. 22:06
 4/12 anonim ***** válasza:
7%

„És nem az erőségem az angol”

Ahogy elnézem, a magyar sem...

1 nap alatt nem valószínű, hogy meg tudod tanulni, de próbálkozni lehet. Viszont jobban jársz, hogyha ezt most elengeded. Ha nem a bukás a tét, akkor hadd menjen, majd jövőre jobban összeszeded magad, cserébe tudsz fontosabb dolgokkal foglalkozni.

2021. máj. 17. 22:13
 5/12 A kérdező kommentje:
Kedves 4.válaszoló! Fáradt is lehet az ember.... Félre is írhatok :) De azért köszi szépen a válaszod
2021. máj. 17. 22:24
 6/12 anonim ***** válasza:
25%
Meg a sajat anyanyelveden sem tudnad bemagolni a 3 oldalt, nemhogy meg egy idegen nyelven, ami nem is nagyon megy.
2021. máj. 18. 10:33
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg rossz kategóriában írtad a kérdést.... ez nem nyelvtanulás, bemagoltatni egy olyan párbeszédet, amit nem is értesz. :( (És ez nem a te hibád...)
2021. máj. 18. 14:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mi lett? Haladsz vele?
2021. máj. 18. 14:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!! sikerült :)
2021. máj. 18. 18:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Szuper :-) Amúgy ha javasolhatom, feküdj rá az angolra, az az egyik leghasznosabb és legfontosabb tárgy a közoktatásban. Ha béna a tanár, akkor is gyakorolhatsz naponta 20-30 percet. Próbáld mindig megtanulni az új szavakat, meg nekem segített ha a házit otthon magamnak fölolvastam óra előtt. A hallásértés szokott lenni a legnehezebb, azt itt tudod jól gyakorolni: [link]
2021. máj. 18. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!