Hogyan mondanátok angolul 1 szóval kifejezve,hogy értékelhetetlen? Pl arra gondolok amikor a tanár azt mondja a diák dolgozatára,hogy ez értékelhetetlen. Ilyen kontextusban értendő a kérdés
Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 10:34
2/20 A kérdező kommentje:
Hát az biztos nem! Nézz után,hogy mit jelent amit írtál.
2021. ápr. 20. 11:20
3/20 anonim válasza:
azt jelenti, hogy értéktelen. Ezt szokták arra is mondani amit te írtál. De honnan tudhatnám, csak 7 éve tanulok magas óraszámmal angolt
4/20 anonim válasza:
más szóval még így lehet mondani: unappreciable
5/20 anonim válasza:
A priceless azt jelenti, hogy felbecsülhetetlen, egyes. Konkrétan az ellentéte annak, ami kéne.
A worthless a helyes szó. De ezt szótárban is megtalálhattad volna. Ha nem egy mondat, egy szó fordítása még a Google Translate-nek is megy.
6/20 anonim válasza:
Tudásra mondhatod, hogy inappreciable, imperceptible - érzékelhetetlenül, felfoghatatlanul parányi tudás.
Dolgozatra inkább: not gaugeable (ejtsd: géjdzsöböl) - nem (fel-)mérhető, nem (ki-)értékelhető
7/20 A kérdező kommentje:
#5az interneten kerestem mindehol, sehol sem találtam, ezért kérdeztem meg(nyomtatott szótár nincs,mert külföldön vagyok)
#6 köszönöm szépen 😀
2021. ápr. 20. 18:45
8/20 A kérdező kommentje:
Egyébként a Google translaten megneztem most szerinte priceless, de az nyilván rossz😕
2021. ápr. 20. 18:48
10/20 anonim válasza:
unassessable
cannot be evaluated.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!