Angol emelt érettségi 3 hét múlva meg tud lenni a 75% ?
Nyilván van angol hátterem: ált.isk, gimi plusz volt már egy közép angol érettségim 60%. Amennyiben csak ez az 1 tantárgyam van felkészülni (munka mellett) és a maradék időmben minden percet kihasználva gyakorlok, akkor elképzelhető, hogy meg lesz? Egyetemen esetleg levelező szakon, aki dolgozik hogy készül fel a vizsgákra több tárgyból is? Ebből kiindulva gondolom, hogy ha agyban felkészülök akkor mennie kellene.
Köszönöm előre is!
Öhm. Nekem 97%-os közép szintű angolom volt, egy hónappal később B2-es nyelvvizsgám, majd ősszel 60%-os emeltem.
Persze nem volt nagy tétje, de azért készültem rá, pl nem jártam be a másik nyelvórára, csak az angolra. Szóval nagy ugrás a közép szintű angol után az emelt.
Nem tartom lehetetlennek, de azért húzz bele, mert nem olyan sima azért.
Sok sikert!
60 kozep??? En is emeltezek angolbol es elorehozottan cdinaltam a kozepet ami 93% lett
Hat sok sikert, nem tudom gyaroroltal e de ha igen akkor meglehet
Nekem a közép 98% lett. Az emeltem 81% és most csináltam az egyetemen a felsőfokú nyelvvizsgát ami 76%.
Nsm lehetetlen,de mimden nap gyakorolj.
Enis 70-75%ra hajtok, de nekem a kozepem 89% lett es kulontanarhoz is jarok mar joo ideje
Szerintem nagyon hasznos lenne ha minden nap megoldanal nehany feladatot az erettsegikbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!