Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Létezik emelt angol érettségin...

Létezik emelt angol érettségin írásbelinél csalási lehetőség, mint a filmekben fülben mikrofon, szemüvegen kamera? :D

Figyelt kérdés

Negatív válaszolók kíméljenek, ugyanis ez most nem egy vitaindító, hanem tényleg segítség kellene! 3 hét múlva emelt angol érettségit írok és bár nyilván tanulok rá, de biztosra kellene menjek, ugyanis minimum 70%-ra kellene teljesíteni! Sajnos pont ennek apropóján jutottam már erre az álláspontra, hogy megkérdezem, esetleg aki nagyon jó az angol írásbelibe - nyelvtan, magnóhallgatás..stb- és nem úgy, mint én vizsga helyzetben izgulok, akkor tudna-e nekem segíteni, vagyis én írnám meg fizikálisan, de valaki súgna?

Természetesen egyetemre felvételiznék, így ezért kell az emelt és az angol is!

Köszönöm előre is!

2021. ápr. 15. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Te is tudod a választ

De azért próbálkozni lehet

2021. ápr. 15. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy ilyen létezik. Nem ismerős helyen fogod írni, így a felügyelő tanár se fog megsajnálni, elektronikai eszközök meg nem lehetnek nálad amúgy sem
2021. ápr. 15. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha valóban annyira izgulsz, hogy azon múlik a vizsgád sikeressége, akkor van egy rossz hírem: ha nem szoksz hozzá a vizsgadrukkhoz, nem sok esélyed lesz bent maradni az egyetemen az első félév után...
2021. ápr. 15. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok, én az idő megállítási képességet gyakorlom, de eddig az sem megy valami jól.

Probléma főleg abból áll, hogy juttatod az érettségi kérdőívét el az illetőhöz ugye lefotózni sok idő lenne, illetve amíg az illető megcsinálja az se 2 perc és mire visszaér hozzád ki kellene nézni a válaszokat, bár a hallott szövegértés szerintem nem menne ezen a téren, ha csak nem melletted ül a segítőd.

Szóval szerintem felejtős, én olyan 50-60%-ra saccolom a teljesítményem (előző évi emelt feladatok alapján), pedig 80%-ot kéne teljesítenem...

2021. ápr. 15. 15:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, valójában tudom rá a választ, csak mivel 3 hét áll rendelkezésre, így kénytelen vagyok (munka mellett) délutántól-estig, illetve hétvégén is non-stop a típusfeladatokat csinálni, valamint közben a szavakkal a szókincset is bővíteni, de tartok attól, hogy nem lesz meg a 70%. Persze ennek ellenére muszáj ráállnom, mert tudom azt, hogy most csak ez az 1 tantárgyam van 3 hét alatt felkészülni a lehető legjobban, az egyetemen, meg akár lesz 8 és ugyan úgy van vizsgaidőszak .
2021. ápr. 15. 17:13
 6/8 Thunderfairy ***** válasza:
Inkább tanulj szerintem becsületesen. Tegyük fel hogy sikerűl a terved és megadják a vizsgát. Jaj de jó, sikerűlt. Gondolhatod most. A csalásnak viszont van egy naagyon komoly hátránya, vizsga van, tudás valósan nincs. Bár olyant is hallotam már hogy amig puskázol addig is tanulod.
2021. ápr. 17. 17:42
 7/8 anonim ***** válasza:

4# vagyok, hogy sikerült végül kérdező?

Nekem 76% lett végül

2021. jún. 3. 14:23
 8/8 A kérdező kommentje:
A százalék sajnos nem lett annyi, amennyire számoltam, de sikerült megoldanom, hogy valakivel közben tudjak konzultálni :D. Volt egy kisebb segítségem.
2021. aug. 30. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!