English Practice, na de van Ilyen lehetőség?
Az angolom átlagosnak mondanám, szeretem használni, de szóban aligha volt esélyem használni így írásban működött csak a dolog.
Néhány feladatlapot szoktam használni gyakorláshoz, régi B2-tes középiskolás lapjainkat és egyebeket, viszont a beszéd... A beszéddel van egy kis discomfortom, mert akármennyire is szeretném, valahogy poszok bénán beszélem és azt szeretném gyakorolni, de egy ppppicccitt titokban, mondhatni.
Hogy ezzel mi a szarra gondolok, és mi a kérdés, és miért húzom az időt?
A válasz egyszerűbb mint gondolnád!
Gyakorolni szeretném a beszédet, mert párom imádja az angol, pár napja pedig kiderítettem, hogy a britt akcentust imádja és gyakorolja és használja, így hogy kicsit a kedvére tegyek és meglepjem, szeretném gyakorolni azt, kifejezetten britt akcentussal.
Tehát, a kérdés!
Milyen oldalakat, videókat, egyéb anyagokat, alkalmazásokat ismertek amik kifejezetten britt akcentussal gyakoroltatják a beszédet? Esetleg van valami kedvencetek? Tippjeitek, ilyesmi?
Köszi előre a választ!😊
Van egy parod, akivel beszelhetsz, gyakorolhatsz.
Mi a kerdes, mi a baj?
Beszelj es majd kijavit.
Persze, attol fugg o mennyire tud igazan. Rosszul tanulni mastol nem segitseg, sem cel.
Utolsónak:
"kicsit a kedvére tegyek és ***meglepjem***, szeretném gyakorolni azt, kifejezetten britt akcentussal."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!