Ha csinálok angol nyelvvizsgát, attól még érettségizhetek emelt szinten belőle ?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor ugyan úgy kapok pontot ?2021. ápr. 13. 12:36
1/8 anonim válasza:
Sajnos úgy tudom nem. Én ezzel szívtam meg. Megcsináltam az angol közepet, de csak angolból vagyok képes emeltezni, de így csak az emeltre jár a pont. Szóval most, érettségi előtt még szenvedek egy német középfokkal, mert arra már megadják. De az emelt angol egyenértékű egy középfokú angol nyelvvizsgával így nem jár rá pont.
2/8 anonim válasza:
Szóval döntsd el, hogy angolból emeltezel, de ha kell nyelvvizsga plusz pont akkor más nyelvből csinálod, vagy emeltezel másból és akkor megkaphatod az angol középre a nyelvvizsga pontot. (#1-es voltam)
3/8 anonim válasza:
Érettségizhet nyugodtan, de csak az egyikre kapsz pontot. Praktikusan az emelt érettségire, mert az 50 pont, a nyelvvizsga meg csak 28/40. Kivéve persze, ha a szakra nem jó az angol emelt, akkor nem jár rá a +50 pont, akkor nyelvvizsgának számolják.
4/8 A kérdező kommentje:
Ohh fene, pedig tök jól elterveztem a dolgot :D
2021. ápr. 13. 13:51
5/8 A kérdező kommentje:
És ha C1-et csinálok akkor se kapnék rá ?
2021. ápr. 13. 13:59
6/8 anonim válasza:
Csinálhatsz nyelvvizsgát, de egy nyelvre csak egy jogcímen kaphatsz többletpontot. Ha az adott szakon nem fogadják el az angolt, mint érettségi tárgyat, attól a 28/40 pontot a nyelvvizsgáért megkapod. Ennek a rendszernek nyilván az a lényege, hogy valaki a világon mindenből hülye, egyedül egy darab idegen nyelvből mutat némi affinitást, akkor csak ezért ne kapjon közel 100 többletpontot.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat
2021. ápr. 13. 15:04
8/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, akkor sem sajnos..pedig én is gyönyörűen elterveztem😂 (#1)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!