Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A kormány miért vár ennyit a...

A kormány miért vár ennyit a nyelvvizsga mentességgel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Gulyás Gergely mondta ma, hogy május júniusban jöhetnek újabb gazdaságvédelmi intézkedések. Több, mint 27.000 diploma bent van.

1523 ember intenzív osztályon

1300 ember lélegeztetőgépen

Sok fiatal is..

Előző évben ennél kissebb számnál bevezették.

Mire várnak?

Sok a munkanélküli így is...

2021. ápr. 15. 13:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor értem, miért vagy így felháborodva. Neked nyilván semmi szükséged a nyelvre. Vannak még így sokan. Ezzel együtt az, ahogy a nyelvvizsga mentességet a járványra hivatkozva bevezették, szerintem nem korrekt. Szembeköpik azokat az embereket, akik a szabályok szerint megdolgoztak a nyelvvizsgáért.
2021. ápr. 16. 01:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

És bocsánat az esetleges durva szóhasználatért, csak dühít.

2021. ápr. 16. 01:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem is érint ez az egész nyelvvizsga krízis. Én viszont csak úgy adtam volna ki, hogy a vírushelyzet után kötelező 2 éven belül megcsinálni a nyelvvizsgát. Szerintem fele ennyi ember nem hozta volna el a diplomáját.
2021. ápr. 16. 13:01
 14/14 anonim ***** válasza:
88%
Én remélem 2022-ben is kiadják, de én is aláírtam a petíciót. Orvosi egyetem mellett nincs időm letenni a nyelvvizsgát, mert közben vannak nyári gyakorlatok, a szak meg nem is kell mondjam a legnehezebbek között van. Undorító, hogy ilyen emberek vannak, hohy másoktól irigylik, meg vki írta, hogy eszperanóból tette le valaki.. Valahol kötelező az angol vagy pl nekem a németet kéne leraknom, mert az az első nyelvem, s sokkal nehezebb. Remélem végleg eltörlik, s mint az összes európai országban(!, mert ugye csak Magyarországon kötelező) munkakörhöz kötik a diploma letételét.
2021. ápr. 16. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!