Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kiválóan, kommunikáló szinten...

Kiválóan, kommunikáló szinten akárki megtanulhatja az angolt?

Figyelt kérdés
Úgyértem még egy hülye is megtanulhatja?
2010. aug. 21. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
En 11 eve elek az USA-ban es bizton mondhatom neked, hogy itt a legnagyobb hulyenek sem sikerult megtanulnia angoul. Yes, No, Thank You, Bye...nemelyiknek ez a szintje es itt eszi a fene oket evek ota....Szerintem ha valaki akar es nem allandoan masok joindulatara utazik, az meg is tanul.
2010. aug. 21. 17:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Megértelek!

Szóval akarattal meglehet!

2010. aug. 21. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt mondják, hogy aki az anyanyelvét megtanulta, az bármely más nyelvet is meg tud tanulni. Nem vagyok nyelvtehetség, de egy nyelvből 15 év alatt elértem a nyelvvizsgáig; igaz, nem angol volt. Remélem, hogy az angol ennél hamarább meglesz.
2010. aug. 21. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!