Vannak alkategóriái a hörgésnek? Ha igen, milyenek? Megtanulhatja ezeket egy olyan ember, aki eddig nem tanult éneket?
Figyelt kérdés
Már régót foglalkoztat, hogy megtanuljak hörögni, de sosem tanultam éneket, igy nem tudom, hogy menne-e, vagy ajánlatos ilyenkor énektanárt keresni ?! Hátrány az esetleg , hogy lány vagyok ? Kérlek segítsetek !2010. dec. 2. 23:25
1/3 anonim válasza:
mindenképp keress tanárt! ha magadtól kezdenéd el, lehet károsítanád a hangszálaid! van egy jó oktató DVD-is (le is lehet tölteni pl. torentről):
Melissa Cross - The Zen of Screaming
ha jól tudsz angolul keress rá erre is: false chord (screaming) [mert hogy ezekkel a false chord vagyis "hamis hangszálakkal" kell produkálni a hangot]
jó tanulást, sok sikert! :)
26/L
2/3 anonim válasza:
én inhale meg exhale-ről tudok
inhale amikor befelé hörögsz, exhale amikor kifelé.
nem tesz jót a hangszálaknak :/ viszont jó hallgatni :P
3/3 anonim válasza:
az inhale rég rossz!!! egy igazi profi csak exhale-t használ , egyébként sok extrém ének stílus létezik:
Magas:
-Fry scream
-High scream
-Károgás
Mély:
-Low scream/Growl/Hörgés
-Pig
-Guttural/Grunt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!