Most az emelt szintű nyelvi érettségin kell szóbelizni, ha B2 nyelvvizsgának akarom elfogadtatni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 10. 12:37
11/13 anonim válasza:
Igen. Akkor más volt a helyzet, mint most. Egyébként meg ősszel sem úgy tartották meg, mint normál körülmények között (lásd: egy teremben max. 10 ember, stb.). Alkalmazkodni kell a körülményekhez, az a túlélés titka.
12/13 anonim válasza:
Rendben, de azért abban szerintem egyetérthetünk, hogy szóbeli vizsga nélkül nyelvvizsga tényleg ne járjon már.
13/13 anonim válasza:
Hát lehetőleg ne, persze, de engem annyira azért nem akaszt ki. Pedig nyelvtanár vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!