Mennyire kell folyamatosan beszélni német szóbeli nyelvvizsgán?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jövő héten vizsgázok és már teljesen para vagyok. Eddig inkább a szóbeli résztől féltem, de már az írásbelitől is. Jártam felkészítőre, de egy hónapja volt már. Persze próbáltam itthon is készülgetni, de az nem olyan, főleg ugye a szóbeli, mert nincs kivel beszélnem. Mennyire kell folyamtosan beszélni szerintettek? Vagy rögtön kapásból kellene mondanom? Nekem először magyarul kell tisztázni, aztán fejbe lefordítom, szóval ez nem megy rögtön. Jó nem ülnek ott fél órát, de lehet... Para vok!
2010. aug. 20. 12:38
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jó hogy vagytok egypáran, akik megosztják velem a tapasztalatokat! Még várom az esetleges hozzászólásokat! Pénteken megyek egyébként!
2010. aug. 24. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!