Szerintetek idén is lesz nyelvvizsga amnesztia?
Ezzel az a baj, hogy ha lenne is amnesztia, rajtad az sem segítene. Ugyanis azzal csak azok kapták meg a diplomájukat, akik abszolutóriumot szereztek. Neked viszont így van olyan kötelező tárgyad, amit nem teljesítettél, ezért nem abszolválhatsz.
Én a helyedben egyetemen keresztül próbálkoznék lobbizni, a tanterv az ő hatáskörük.
Első hozzászóló írt egy hamis közhelyet, amire mindenki tapsol, aki itt van. Rákésezek, hogy mire gondol, mert egy kicsit fura maga a helyzet, ami jelenleg van és kicsit sem volt még ilyen az életemben. Elég kérdőjeles, hogy mit hív igazságosnak, ha nyíltan tudja állítani, hogy mi az igazságtalan.
Ugye, Kis gerincet kéne magadba szerelni, mielőtt össze-vissza ítélkezel zéró iq-val.
12es: Corvinusos vagyok, van szabadon választható szakmai nyelvi kurzus ami a vizsgára készít fel. a témákat végigvesszük kb meg gyakorolgatunk.
a corvinus nyelvvizsga honlapján fent vannak a témák, illetve kiadványok amiből lehet készülni. Vannak nyelvek ahol tök jól ki van fejtve minden téma, és gyakorlás is van, van ahol csak pár tesztet adtak ki.
Spanyolból készülök, ott csak két gagyi tesztes kiadvány van (30 pontnyi feladatra készít fel), nekem az egyetemi kurzus a legnagyobb segítség, plusz az angol topic by topic köynvből próbálok rájönni hogy a nagy témák miket is foglalnak magukba, azokhoz kapcsolódóan keresek cikkeket, definíciókat, videókat.
ÉRdemes megnézni hogy a te nyelvedből milyen kiadványok vannak akár itt, akár másik nyelvvizsga központnál (ha jól tudom a témák ugyanazok, maxa vizsga felépítése változó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!