Szerintetek idén is lesz nyelvvizsga amnesztia?
Szerintem nem lesz, mert lehet online vizsgát tenni (azt nem tudom, szakmait lehet-e, de nem lennék meglepve, ha ezt szimplán kifelejtették volna a szabályozásból).
Én azt gondolom, tavaly MAXIMUM azoknak kellett volna megadni a mentességet, akik eleve abban a félévben végeztek. Súlyos baki volt kiadni többéve bentragadt diplomákat, mivel azok az emberek, akik x éve nem kapták meg a diplomájukat a nyelvvizsga hiánya miatt, őket nem a covid akadályozta a követelmények teljesítésében.
Viszont ezzel a lépéssel elérték, hogy valahol jogos a mostaniak követelése, hogy ne kelljen nyelvvizsga. Más részről, szerintem aki most pl 6. félévében van, annak volt minimum 3 éve arra, hogy szerezzen nyelvvizsgát, nem az utolsó fél évben (november óta, mondjuk) kellene emiatt kapkodni.
A jelenlegi a 3. nyelvvizsga jelentkezésem volt. A novemberi Kitex nxelvvizsga elmaradt majd megszűnt a nyelvvsuli. Március elejére jelentkeztem a Zöld Úthoz azt eltolták egyszer, és akkor most elvileg április 9.én mennék,de hát,sanszos,hogy ezt is tolják...
Kereskedelmi szaknyelvvizsga lenne német nyelvből. A sima B2m már 4 éve meg van. Elég sokat készültem rá, nem az én hibám,ha kifelejtenek egy ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!