Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Origós nyelvvizsgán az eredmén...

Origós nyelvvizsgán az eredmény kinek mikor jött meg vizsga után?

Figyelt kérdés

Origo b2-n voltam március 6.-7.-én. Valakinek van már esetleg eredménye?

Már nagyon izgulok miatta.

Kinek mi a tapaszzalata, átlagosan hány nap mire lesz eredmény?

2021. márc. 23. 13:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

Én augusztus 1-kor voltam, 27-én lett eredmény.

Asszem azt olvastam, hogy 2 hét-1 hónap a javítási idő

2021. márc. 23. 13:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Fhuu én már nagyon izgulok,mert a szóbeli eredményemet se tudtam megnézni,mert nem tudtam megvárni a vizsga végét.
2021. márc. 23. 13:45
 3/13 anonim ***** válasza:

Jaj, az nálam is így volt.

Én Siófokon voltam vizsgázni anyával és nagyon meleg volt. Első rész után elmentünk enni és venni egy cipőt névnapomra, második rész után fagyiztunk, majd a szóbelin megmondták, hogy, ha türelmesek vagyunk, mrgnézhetjük az eredményt ekkor és ekkor.

Úgy voltam vele, hogy annyit nincs az az Isten, hogy várjak 35 fokban, úgyhogy lementünk a Balatonra (talán Földvár/Akarattya/Világos/Akali közül valahova), frizbiztünk, elvoltunk, majd neki állt faggatni, hogy "miről beszéltetek? , milyen volt? , mit mondtál? , hogyan ment?" és, mivel elég őszinte, közvetlen de szétesett és kissé ügyetlen, kínos vagyok, így mondtam pár érdekes dolgot, csak, hogy kitöltsem a beszéd időt (mert ugye hadarok is, ha izgulok akkor olyan vagyok, mint egy KGST-s daráló🙄) meg, hogy fitogtassam a szókincsem.

Végülis a szóbeli része jól sikerült, az 94% lett, ha jól emlékszem. Az írásbeli se lett rossz, az 82 lett, bár emlékszem én 95% feletti eredményt akartam összesített én, vagy legalább 90 felett teljesíteni mindhárom részt (hallgatás, beszéd, írás), de nem baj, nem látszik sehol se, miket rontottam, csak a tény, hogy megvan.

Remélem jól sikerült a vizsgád és te elégedett leszel az eredményeddel. 😇😐

2021. márc. 23. 14:15
 4/13 anonim ***** válasza:
*az utolsó emoji véletlen volt, ne nézd kérlek, megcsúszott az ujjam!
2021. márc. 23. 14:16
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Jaj, másik, hogy azért írtam le azt a "lementünk Balcsira" részt, mert anya faggatásától rosszul éreztem magam, mert miután sztoriztam neki, kinevetett és azt mondta a "hülye gondolataid miatt hibbantnak nézhettek és tuti lepontoztak" és ezt próbáltam lepergetni magamról, de aztán 20-30perc alatt annyira megijedtem, hogy muszájnak éreztem megnézni. Indultunk is volna, csak az öltözőben egy néni nagyon sokat bénázott, így vártam vagy 15-20 percet, aztán pisilnem is kellett, így elmentem egy random épületbe, ahol WC volt (de miért csak öltözés után? Simán öltözhettem volna ott🤔🤦‍♀️), majd elindultunk, dugóba kerültünk. Nyitvatartási idő vége előtt 30 perccel értünk a sulihoz, de már bezárták a kapukat és nem tudtuk megnézni az eredményt és 26 napon keresztül hallgathattam anyától a saját mondataimat, amiket izgulásomban mondtam😫
2021. márc. 23. 14:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem lehet amúgy ezt a szóbeli pontot lekérdezni valahonnan?
2021. márc. 23. 14:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Kapsz e-mailt, ha kijavítják, s akkor lehet lekérdezni. Egy ideig még türelmesen várnod kell.
2021. márc. 23. 14:35
 8/13 anonim ***** válasza:
Még én sem tudok semmit, de Veszprémben a Katedránál a szóbelit rögtön megtudod. Kimész, átbeszélik a vizsgáztatók, kitöltik a kódod mellé a papírra, kirakják az ajtó elé és behívják a következőt... A többi javítandó feladatot még nem tudom, hogy milyen lett. Illetve azt sem tudom, hogy sikeres-e. Szurkolok nektek
2021. márc. 25. 20:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 30 nappal később lett csak anno eredményem.

Tapasztalatom szerint viszont aki a legjobban izgul az eredmény miatt az dolgozott a legtöbbet érte ezért annak lesz meg:)

2021. márc. 31. 22:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Már 18:30 körül nekem megvolt a végleges részletes eredményo
2021. márc. 31. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!