Márciusi angol origos szóbeli nyelvvizsgának mikor lesz meg az eredménye?
hallani ezt is azt is, de elvileg 2 hét alatt fel szokták tenni, viszont ez már a harmadik hét :/
bejelentkeztem a következőre és már arról is kaptam emait, hogy mikor kell mennem áprilisban, szerintetek addigra meg lesz az eredmény?
Én is márciusban voltam, a szóbelinek a második része (beszélgetés) már aznap kilett téve amelyik napon voltál, ott a központban.
A vizsgázó első vizsgaidőpontjától számított 4 héten belül kell közölniük az eredményt, szóval ha komplexet csináltál mint én, akkor jővőhét hétfőig. (04.02)
hogyan tudom megnézni, hogy lezárt státuszban van-e?
nekem csak felul irja a nevem, alatta, h hol mikor voltam, aztan jonnenek a pontok, majd abban a teglalapban alul “a vizsganak jelenleg nincs meg az eredmenye”
Ha nem az onyc oldalán nézed, hanem beírod a keresőbe, hogy itk nyelvvizsgajelentkezés ott be tudsz lépni az e-mail címeddel és jelszavaddal, amivel regisztráltál és bal oldalt majdnem legalaul találod meg, hogy folyamatban lévő vizsgák illet lezárt vizsgák.
Remélem valamennyire érthető választ írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!