Márciusi angol origos szóbeli nyelvvizsgának mikor lesz meg az eredménye?
hallani ezt is azt is, de elvileg 2 hét alatt fel szokták tenni, viszont ez már a harmadik hét :/
bejelentkeztem a következőre és már arról is kaptam emait, hogy mikor kell mennem áprilisban, szerintetek addigra meg lesz az eredmény?
Gratulálok neked! :)
Nekem irásbeli 78% szóbeli 86%.
62.-nek :D
A szóbeli nem vészes ha felkészülsz rá,pontosan az van benne ami le van irva a weboldalon :) én kb 15-20 percet voltam bent ,a vizsgáztatók nem kötekedtek hagytak beszélni természetesen kérdeztek egyfolytában szóval volt miről :)
Szerintem ettől a résztől nem kell félni,a magnóra készülj nagyon alapvetően az sem nehéz de pl nálam recsegett a felvétel szóval az hátráltatott de összességében minden jól sikerült és meg lett :)
Beszélgetésnél még annyit hogy csak lazán,nem szeretik ha egy befeszült ember ül le eléjük :)
Sikerült!!!😃 Végre beengedett az oldal.
Gratulálok mindenkinek!
Nekem szóbeli:85%
Írásbeli:77%
69, ez teljesen megbizhato.Mikor van a szobeli, nyilvan mar kozben lepontoznak, mert nem fogjak visszahallgatgatni a beszelgeteseket.Amikor mindenki vegzett az adott vizsgaztatonal, kirakjak a "nevsort" (nem a neved fog szerepelni hanem a kodod) a pontokkal.Raadasul fel is van bontva 3 reszre.
Buko max akkor lehet ha ezen atmentel, ha a magno nem sikerul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!