Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen munkakörben kellene...

Milyen munkakörben kellene dolgozni Magyarországon ahol ANGOL nyelvet tudom "elsajátítani" gyakorolni többet a beszédet,mindent?

Figyelt kérdés

Májusban online írásbeli.(szóbeli majd valamikor) Még mindig a nyelvtani dolgokkal játszok ,vannak jó könyveim,amelyeket megvettem,magántanárhoz járok,és ahhoz képest hogy az egyik legolcsóbbak közé tartozik,(4000 ft per óra) egyszerűen egy csomó pénzem ment el eddig rá és megy. Itt vagyok egy albérletben,unalmasan egyedül tanulom,és már eléggé beleuntam pár napja(ez normális? )

Szóval csak olvasok,mondatokat fordítok,az Oxfordos és Camberdge-os(English grammar in use,a legjobb szerintem)nkönyveket fejezem épp be,januárba kezdtem eln tanulni,mndhatni akkor találtam ki hogy kell az angol középfok,és hát..nem tudom.

Van hogy nekiállok és egész éjszaka,nappal,utána meg nem látok semmit kb a szememmel.

És párhuzamosan munkát is keresek.

Szerinted van olyan munkakör ahol EFFEKTÍVE /ténylegesen tudod csiszolni az angol nyelvtudásod? A legalja munkáktól kezdve(bár lehet hülye a kérdés).

22 éves,lány

2021. márc. 19. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Turizmus-vendéglátás, call center, tech support, multis dokumentum fordítás, műszaki/felhasználói dokumentum írása, nemzetközi csapattal operáló cégek, hr, kiszolgáló.

Merre laksz? Bp-n van egy csomó hely, aminek jelentős a külföldi vevőköre. Csak üsd fel a G. Mapset, és kutass burzsuj huncutságnak érződő szolgáltatások után.

2021. márc. 19. 23:13
 2/3 anonim ***** válasza:
A gond az, hogy amely munkakörbe elvárás az angol, oda már eleve csak az elvárt szintű angollal vesznek fel.
2021. márc. 19. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Most épp minden turizmus-vendéglátás hely halott, de reménykedjünk benne, hogy lesz még olyan élet, mint a virnyák előtt volt. A multik tartanak egy-két nyelvtudót, csak valami kampány esetén fordulnak külsőshöz, a kampányok is halottak épp.

Csiszolni ott tudnád, ahol nálad műveltebb emberekkel társaloghatnál azon a nyelven, ilyen csak pénzért van. Hiába lennél recepciós, mit érnél vele, ha jön egy prosztó futballszurkoló már a saját országában lerészegedve, és kifogást emelne a szappan mérete ellen, meg megkérdezné, kefélnél-e vele ma éjszaka. A nyelvben fejlődni erőfeszítés, hallgasd a BBC műsorait, politika, kultúra, ismeretterjesztés, társadalom, technika... Ha mindez magyarul megy, könnyű lesz társítani hozzá az angol megfelelőjét, ha magyarul nem, akkor meg neked is előnyödre válik.

2021. márc. 21. 15:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!