Első nyelvvizsgánál mit fizetnek vissza? Magát a sikeres vizsgadíjat vagy azt az összeget is, amit a vizsgáig, tanulásra költöttem?
Most ez komoly?
Komolyan gondolod hogy a magántanárod óráit is visszafizetik neked ha sikerül a nyelvvizsgád? Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek...
Magántanárra nem is gondoltam.
Nyelviskola keretein belül?
Neeem, azt sem. Ennyi erővel akkor a magántanárnál vett órákat is el lehetne számoltatni. Csak a vizsgadíjat.
Korban jól állok...
De ezt akkor totál félreértettem :D
Joggal röhöghettek ki. Hajrá.
Pedig tök jó üzlet lenne meg motiváció ha az egészet visszafizetnék. Szerintem evvel lehetne motiválni a magyarok rossz idegennyelv tudását.
De akkor marad a magán tanár + egykis autodidakta. - Könyvből már tanultam úgy egy nyelvet, hogy értek-beszélek.
"Pedig tök jó üzlet lenne meg motiváció ha az egészet visszafizetnék. Szerintem evvel lehetne motiválni a magyarok rossz idegennyelv tudását."
Ennek én is tudnék örülni, mert nem kevés magánóra pénzem van már benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!