Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Első nyelvvizsgánál mit...

Első nyelvvizsgánál mit fizetnek vissza? Magát a sikeres vizsgadíjat vagy azt az összeget is, amit a vizsgáig, tanulásra költöttem?

Figyelt kérdés

2021. febr. 11. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Most ez komoly?

Komolyan gondolod hogy a magántanárod óráit is visszafizetik neked ha sikerül a nyelvvizsgád? Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek...

2021. febr. 11. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
1es vagyok, nyílván csak a vizsgadíjat. Ennyire azért nem bőkezűen, mint gondolod. Anno nekem még ilyen lehetőség sem volt.
2021. febr. 11. 22:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Magántanárra nem is gondoltam.

Nyelviskola keretein belül?

2021. febr. 11. 22:04
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

Neeem, azt sem. Ennyi erővel akkor a magántanárnál vett órákat is el lehetne számoltatni. Csak a vizsgadíjat.

[link]

2021. febr. 11. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Sőt, a nyelvvizsga díját is csak 35 éves korig. :/
2021. febr. 11. 22:22
 6/9 A kérdező kommentje:

Korban jól állok...

De ezt akkor totál félreértettem :D

Joggal röhöghettek ki. Hajrá.

Pedig tök jó üzlet lenne meg motiváció ha az egészet visszafizetnék. Szerintem evvel lehetne motiválni a magyarok rossz idegennyelv tudását.

De akkor marad a magán tanár + egykis autodidakta. - Könyvből már tanultam úgy egy nyelvet, hogy értek-beszélek.

2021. febr. 11. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

"Pedig tök jó üzlet lenne meg motiváció ha az egészet visszafizetnék. Szerintem evvel lehetne motiválni a magyarok rossz idegennyelv tudását."

Ennek én is tudnék örülni, mert nem kevés magánóra pénzem van már benne.

2021. febr. 11. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Aztán kinek lenne jó üzlet gondold már végig! Tíz évig is tengődnének a magantanarnal az emberek, pont nem lenne motiváció, hogy tanuljanak nyelvet hisz nem az ő pénzük megy el...
2021. febr. 14. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
8as, Időhöz kötném. Ha X időn belül leteszi akkor ingyen lenne az egész. Ez szerintem elég motiváló lenne. Nekem legalábbis biztosan.
2021. febr. 14. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!