Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Sz! Hol tudom megvenni a...

Sz! Hol tudom megvenni a Solutions nyelvcsalád összes tagját? (A1-A2-B1-B2-C1-C2)De amire legnagyobb szükségem lenne, azok a B1-B2-C1. Keresgéltem, de olyat hogy árak meg megvásárlás olyanokat nem. Alapfokról szeretném felsőfokuzni.

Figyelt kérdés

Nem kérek olyanokat, hogy nem fog sikerülni meg stb stb. Meg tudom csinálni, és kész. Hatalmas motívációm van. Vagy esetleg erre a célre nem jó a Solutions? Mást ajánlotok?

Köszönöm!

2021. jan. 31. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:

libri.hu/talalati_lista/?text=Solutions

bookline.hu/search/search.action?page=1&searchfield=solutions

oupbooks.hu/tankonyvcsaladok/solutions-2nd-ed

Egyben nem igazán látom őket sajnos, de ha nem riadsz vissza a Vatera és társaitól, esetleg ott is érdemes lenne megnézni.

Ezt a könyvcsaládot ajánlanám, gimiben ebből tanultunk és szerintem ez volt a legjobb nyelvkönyvem.

2021. jan. 31. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézd már, valaki nem kitörölte az olcsó megoldást, amit javallottam?
2021. febr. 1. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:

esetleg körbekérdezhetnél helyi iskolákban, hogy hol használják, akár hogy másodkézből beszerezd valamelyik diáktól, akár megboltolni, hogy a következő rendeléshez tegyen hozzá a tanár még egy példányt?

mi is ebből tanultunk, de kb hozzá se nyúltam, csak már nincs meg, mert korábban odaadtam a könyvtárnak, pedig most akár el is küldeném neked, ha még nálam lenne :/

2021. febr. 1. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!