Ha előrehozott érettségit teszek angolból, akkor be kell még járnom a következő évben az angol órákra? És az év végi, és év közbeni értékelésem hogyan fog zajlani abból a tárgyól?
2007-ben csináltam előrehozottat angolból, szóval azóta lehet változott a helyzet.
Nálam úgy történt, hogy osztályozó vizsgákat tettem, hogy előre megtudják adni az év végi jegyeim. Amiknek a megléte ugye feltétele az érettséginek. Aztán leérettségiztem. (Eredetileg 2009-ben kellett volna.)
Elvileg nem kellett volna utána bejárnom utána angolra, de amíg nem lett meg a nyelvvizsga, addig úgy voltam vele, hogy látogatom az órákat. :)
Nem hiszem, hogy az én esetem valami egyedi dolog lett volna.
Amikor meglettek az osztályozó vizsgák, azok év végi jegyeket jelentettek, amiket be is írtak a bizonyítványba. Onnantól kezdve szerintem akkor sem kérhették volna rajtam számon, hogy nem járok órára, ha nem érettségizem.
Mondom, én csak azért jártam be (azért nem mindig), mert ártani nem ártott a nyelvvizsga előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!