Most jövő tavasszal előre hozottan le akarok angol érettségizni, azt mondta az Angol tanárnőm, ha azért csináljuk meg mert nem akarunk bejárni órára, el kell minket szomorítania ugyan úgy bekell utána is. Van benne igázság? Technikumba járok amúgy.
Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 11:47
1/3 anonim válasza:
Az érettségi lezárja az adott tárgyból a tanulmányaidat. Nem kell bejárni. Én informatikából tettem előrehozottat, ki is esett az órarendemből.
Esetleg annyi, hogy keresd fel az ofődet/igazgatódat, hogy kérvényezd a nem bejárást. Így nem lehet gond abból, hogy se szó se beszéd leléptél.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Valahogy én is így tudtam, csak nem voltam benne biztos.
2020. dec. 7. 12:06
3/3 anonim válasza:
Elvileg ez minden sulinál és szaknál máshogy van, és benne kell lennie a házirendben. Én pl. angol-spanyol szakos vagyok, ezért csak akkor adhatom le az angol és spanyol óráimat ha van emelt érettségim és minimum B2 szintű nyelvvizsgám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!