Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Origó januári vizsga eredmények?

Origó januári vizsga eredmények?

Figyelt kérdés
Sziasztok én január 9.-én voltam írásbelizni oroszbol (angolosok is akkor írták az írásbelit velem egy teremben) 13.án szóbeliztem és tudom hogy a beszéd 50/49 lett de ezen kivűl nincs még eredmény. Körülbelül mikorra várható? :) A vizsgát pesten javítják egyébként vizsgaközpontban? Nekem fel kellett mennem pestre szóbelizni mivel oroszból voltam. Ezek szerint akkor az írásbelimeg is ott javítják/ felküldik? Mert alapbol én vidéken irtam meg viszont szóbelizni lehetőségem nem volt ott.

2021. jan. 18. 14:32
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Szerintem a titka az hogy összekötöd a nyelveket az érdeklődéseddel pl: angolul nezel krimiket vagy youtube videokat

Ezt elhatarozod es radzoktatod magadat hogy marpedig te neked muszaj igy nezni ha tetszik ha nem akkor kesobb sokkal konnyebb dolgod lesz:)

2021. jan. 28. 21:52
 32/37 A kérdező kommentje:
Egyebkent hogyha sikeres komplexet/irasbelit/szobelit ir az tenyleg sikeres. Nekem több vizsgam is volt naluk tehat fel lehet lelegezni mostmar csak a reszeredmenyeket kell tudni mi mennyi pont lett:) de a lenyeg hogy meglett gratulalok mindenkinek!
2021. jan. 28. 21:54
 33/37 anonim válasza:
Komplex vizsgara mentem, de csak azt irtak, hogy sikeres szóbeli. En meg nagyon bizok az irasbeliben is, mert azt nem irtak oda, hogy sikertelen.
2021. jan. 29. 17:29
 34/37 anonim válasza:

Nekem ez volt az első vizsgám az origónál, meg úgy amúgy is nyelvből, ezért nincs olyan az oldalon számomra, hogy "összes vizsgáim".

Látható, hogy voltam januárban vizsgázni de azt írják, "a vizsgának jelenleg nincs eredménye".

Kicsit félek, hogy miért nincs sem sikeres sem sikertelen jelző... Miért nincs eredmény ...Esetleg van még valaki akinek még nincs eredmény?

2021. jan. 29. 23:45
 35/37 A kérdező kommentje:

Feltették!!☺️☺️

Nekem nagyon jól sikerült

2021. jan. 30. 00:01
 36/37 A kérdező kommentje:

#35-ös

Szerintem valakinek kihúzzák egészen egy hónapig nem kell aggódni!

2021. jan. 30. 00:03
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is meglepődtem, de azért bíztam benne, hogy meglesz! Írásbelim 80, szóbelim 68%. Gratulálok mindenkinek, akinek megvan!
2021. jan. 30. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!