Origó januári vizsga eredmények?
Figyelt kérdés
Sziasztok én január 9.-én voltam írásbelizni oroszbol (angolosok is akkor írták az írásbelit velem egy teremben) 13.án szóbeliztem és tudom hogy a beszéd 50/49 lett de ezen kivűl nincs még eredmény. Körülbelül mikorra várható? :) A vizsgát pesten javítják egyébként vizsgaközpontban? Nekem fel kellett mennem pestre szóbelizni mivel oroszból voltam. Ezek szerint akkor az írásbelimeg is ott javítják/ felküldik? Mert alapbol én vidéken irtam meg viszont szóbelizni lehetőségem nem volt ott.2021. jan. 18. 14:32
11/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. jan. 26. 19:05
12/37 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy nektek hova tették fel az eredményt? Emailben értesítettek?
(Én is januárban voltam, angolból és már tűkön ülök:D)
13/37 anonim válasza:
Én is most voltam B2 angolon, és tegnap a facebookos csoportban egy hölgy írta, hogy fent van neki, hogy sikeres komplex, részeredmények nélkül. Be is fotózta az oldalt. Már én is a körmöm rágom, mert nem szeretnék megint menni....
14/37 anonim válasza:
Még nincs fent az eredmény. Tudtommal egyszerre rakják ki. Milyen Facebook csoportba rakta ki? Biztos, hogy a januári volt?
15/37 anonim válasza:
Nekem küldtek emailt ugyan, de nem az eredményről, hanem a betekintés lehetőségéről. Éppen előtte kukkantottam rá, hogy felrakták-e, nekem részeredmények is vannak. Viszont én online vizsgán voltam, lehet amiatt van meg hamarabb az eredmény, ott is mondta egy hölgy, hogy megpróbálják 2-3 héten belül kijavítani. Illetve nekem már a szóbeli is 7-én volt, lehet amiatt is van eltérés, mert sokan eleve 9-e után feleltek csak.
16/37 anonim válasza:
Akkor már értem. Igen az online vizsgálnak hamarabb van fent az eredménye. A megjelenősnek még nincs fent.
17/37 A kérdező kommentje:
Nekem feltettek hogy sikeres komplex, reszeredmeny nincs meg
B2 orosz:))
2021. jan. 27. 22:58
18/37 anonim válasza:
14/17-es! Van olyan csoport, hogy Origo nyelvvizsga- felkészülök, segítek. Közben én is bejelentkeztem egy újabb vizsgára, akkor megjelent az "összes vizsgám" fül az onyc.nyelvvizsgajelentkezes.hu felületen. Arra rákattintva nekem is kihozta, hogy 2021 január, angol B2, sikeres komplex. Bízom benne, hogy valóban sikeres, bár a részeredményekre azért még kíváncsi leszek.
19/37 anonim válasza:
Sziasztok!
Ti mennyi ideje tanuljátok az idegennyelveteket? Én majd csak ősszel szeretnék B2-es vizsgát tenni, bár nem Origót, hanem EURO-t.
20/37 anonim válasza:
Én gimiben 6 évig tanultam angolt is és németet is, de az ott kapott tudás nem sokat ért....Aztán nekifutottam egy alapfoknak 2009-ben, mert nekem az is pótlékot jelent a fizetésemben. Meg is lett akkor. Azóta hanyagoltam, de külföldi utak során mindig úgy próbálom magamat megértetni, általában sikerül. Novemberben a 3 hetes karanténom alatt unatkoztam annyira, hogy elővettem az angolkönyveimet, és ha már így alakult, bejelentkeztem most januárra. Ha minden igaz, sikerült, bár még nem merem elbízni magamat. Úgyhogy hajár mindenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!