3/11 anonim válasza:
Vissza kell tartanom magam egy kicsit.
4/11 anonim válasza:
Egy ideig várnom kell még (a dologgal.)
5/11 1112 válasza:
Én nem tudom, de az én tippem az fordításra;hogy "távol kell tartanom magamat egy kicsit." És az a szöveg többi részéből derül ki, hogy mitől, vagy kitől.
6/11 1112 válasza:
5.vagyok,az enyém tényleg csak egy tipp, de lehet, hogy akár ezt is jelentheti; meg még olyat is, amit a többiek írtak, tehát akár lehet több értelmezése is, és akkor pedig a szövegkörnyezetből derül ki, de én nem tudom
7/11 anonim válasza:
#5 sz inkabb a keep away a bit lenne.
8/11 anonim válasza:
#5: [link]
A linkről:
hold off
1. PHRASAL VERB
If you hold off doing something, you delay doing it or delay making a decision about it.
2. PHRASAL VERB
If you hold off a challenge in a race or competition, you do not allow someone to pass you.
Nekem inkább az 1-es definíció illik ide, ami pedig az, amit a 4-ben írtam.
Az #1-es viszont teljesen mellékvágányon van. A három zöld szavazat ellenére is...
9/11 A kérdező kommentje:
Egy pulcsit szeretnének megvenni tőlem Depopon, és az árra írták ezt.
2021. jan. 13. 22:28
10/11 anonim válasza:
Na milyen jo, hogy kedves kerdezo vegre irt is szovegkornyezetet.
Adj le az arabol egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!