Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Miről szól ez a dalszöveg?

Miről szól ez a dalszöveg?

Figyelt kérdés

If you're gonna touch our bread bro, we gonna set your oven on fire.

And if you have mistaken that the jungle isn't here,

You know the rules - either you do you or they do you.

Don't tell me shit, I look at actions man.

They talk much, know much. I barely seen any actions.

They criticise much, hate much, read fear in their eyes.

How did it happen so nowaways prostitutes are on a pedestal in a society of stupid pussies.

I'm not criticizing them, not hating them. I am myself, and when I see them in real life in their eyes rage is read.

I might be old-fashioned, but I remain a beast. I don't smile at people, whom I don't like I move past.

They be changing sides, bakery's shovel. I with my true brothers we wanna be rich.

We walked on foot, now we driving in cars. We had women before and we still have them.

They come like wolves, but run away like sheep. What hood people? Those are full on male pussies.

At least they could've born you as females, so y'all can fuck for money.

Those who hate me can suck it. I told you - you're either a hammer or you get hammered.

I'm a hammer and I anvil my success. Heavyweight, in real life I'm big.

I work hard, put gold on ma neck. Gold on ma hand, put gold on my foot.

OG, I got gold in my blood, laugh even when life goes downhill.

Momma told me - No Mercy. In the streets you gon be crushed If you're nice with snakes.

Who you are can be seen in the ring. I love the kicking to your liver and the quick uppercuts.

2021. jan. 4. 20:35
 1/3 anonim válasza:
Ha hozzá akarsz érni a kenyértesónkhoz, felgyújtjuk a sütődet. És ha tévedsz, hogy a dzsungel nincs itt, Ismered a szabályokat, vagy te, vagy ők. Ne mondj nekem semmit, én a tettekre nézek, ember. Sokat beszélnek, sokat tudnak. Alig láttam semmilyen akciót. Sokat kritizálnak, gyűlölnek, félelmet olvasnak a szemükben. Hogy történhetett ez meg, hogy a prostik piedesztálon állnak egy hülye puncik társadalmában. Nem kritizálom őket, nem utálom őket. Én magam, és amikor látom őket a való életben a szemükben düh olvasható. Lehet, hogy régimódi vagyok, de szörnyeteg maradok. Nem mosolygok az emberekre, akiket nem szeretek, ha túllépek. Oldalt váltanak, pékséglapát. Az igazi testvéreimmel gazdagok akarunk lenni. Gyalog mentünk, most autóval vezetünk. Voltak már asszonyaink, és még mindig vannak. Jönnek, mint a farkasok, de elfutnak, mint a birkák. Milyen csuklyás emberek? Azok tele vannak férfi puncikkal.
2021. jan. 6. 15:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Pékséglapát xd

Nem a google fordítós változatra voltam kíváncsi

2021. jan. 7. 01:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Igaz régi kérdés, de te tényleg arra számítottál, hogy itt valaki legépel neked egy egész dalt magyarra fordítva? :'D

2022. jan. 6. 05:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!