Google fordítón kívül van valami jó fordító?
Mennék ki dolgozni külföldre és nem nagyon sikerül akár egy szót is megértenem bármi nyelven próbáltam a románt, lengyelt, a németet, angolt, angolt 10 évig a suliba is próbálta, de inkább feladom, jobb elengedni azt ami nem megy, nincs nyelvérzékem. Kamionosként fogok ott dolgozni van szállás is, románokkal kell együtt dolgozni, Hollandiában. Érettségiznem sem kellett angolból mert diszlexiás vagyok. Őszintén szólva magyarul is alig tudom magam kifejezni , dadogok is ha kínos szituba vagyok, általában nem szoktam sokat beszélni amúgy sem. Korán-későn szavakat mindig kevertem vagy a egyenlőre -egylőre szavakat sőt a -ban -be toldalékokat sem tudom helyesen leírni s kimondani.
Magyar vagyok, itt születtem Magyarországon szüleim is, apám mentős anyám ápoló, nagyszüleim ovónő és labororvos .. ezzel csak azt akartam ,hogy nem egy narkós környékről származom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!