Jól fordítottam németre?
Es ist sehr wichtig, lebelang zu studieren. Nach haben wir eine Fachbildung geschaffen, können wir weiterstudieren, und haben wir weitere Bildungen, aber es ist nicht frei, wir müssen viel Geld zahlen. Nur die erste Fachbildung ist frei.
Köszike.
lebenslang
nach helyett danach
aztán können wir helyett wir können
und után egyenes szórend, vagyis wir haben
és a frei helyett kostenlos
végül miért haben geaschaffen?? a kell -t akarod így kifejezni?? inkább sollen...... schaffen
vagyis Danach sollen wir eine FAchbildung schaffem
vagyis hülye vagyok basszus :DDD
Szóval nem wonach, hanem nachdem és utána KATI.
Köszike.
Jó, ezek kisebb hibák. Mindig figyelmetlen vagyok, és mindig emiatt bukok meg :((((.
Persze, ezeket tudom, akkor sac per kábé jó az elképzelésem.
Azt akartam mondani:
Nagyon fontos az életen át tartó tanulás. Miután szereztünk egy szakképesítést, még további végzettséget is szerezhetünk (ugye a haben-nel kerülöm el a szóismétlést, most itt azért fordítok szószerint, hogy érthető legyen), de ez nem ingyenes, fizetnünk kell érte. Csak az első szakképzés ingyenes.
Igen, az a nach nekem is furi volt, már rohadt fáradt vagyok :S, sokat nyúztam már ma is a nyelvet. Igen, nachdem és utána fordított szórend áll! És igen, az és után egyenes van,ezt tudom:S, csak nem figyeltem. Jajj, én tényleg mindig ezért bukom meg. Nem tudom, mit csináljak magammal :(((.
Kössszikkkeeee.
a nachdem nem jó ide
mert azt jelentené miután ezt azt végzett, még továbbképzi magát.
vagy ezt is akarja??? akkor viszont igeidőegyeztetés
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, ez fájt. :S
Úristen, értem. A fene a hülye körmondataimat :S. Szóval akkor úgy szól a mondat, hogy:
Danach schafft man eine Fachbildung, können wir weiterstudieren....
Az úgy jó, hogy:
Die erste Bildung ist kostenlos. Die weitere Fachbildung ist kostbar.
??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!