Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A következő szöveg helyes?

A következő szöveg helyes?

Figyelt kérdés

Seit 2006 kann man nach das Abitur nur nach das neue System studieren: Das heisst Bologna - System. Man kann nach dem 3. Jahr weiterstudieren, und an das MSC teilzunehmen.

Ich studierte in der Hochschule Berzsenyi Dániel, aber heutezutage heisst man Savaria Zentrum Ungarn-West Universität. Ich beendete die Hochschule in Februar in diesem Jahr. Ich studierte an zwei Fächer: an Bibliotheker und an Zeichnung Lehrer.

Köszi.

Valamint szeretném megkérdezni, hogy valaki nem tud valami összefoglalót németül a Bolognáról, az új rendszerről. Sokat elszenvedek vele. Legfőképp a bátorságom hiányzik. Mégegyszer köszi.

2010. aug. 12. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha egy némettanár meglátná hülyét kapna, de legalább nem webfordítóztál :D

Seit 2006 kann man nach dem Abitur nur in dem neuen System studieren: Dieses heißt Bologna-Prozess. Man kann nach dem dritten Jahr weiterstudieren, und an der MSC-Bildung teilnehmen.

Ich habe an der Hochschule Berzsenyi Dániel studiert, die man heutzutage Savaria Zentrum der Westungarischer Universität nennt. Ich habe die Hochschule im Februar dieses Jahr beendet. Ich habe an zwei Fächer studiert: Bibliotheker und Zeichnung Lehrer.

Nem biztos, hogy teljesen tökéletes, de így helyesebb.

Ja és wiki barátnőnk:

[link]

2010. aug. 12. 14:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Óh, neee :(. Elegem van.

Nagyon köszi szépen. Sejtettem, hogy szar lesz. Már elegem van :(. Olyan hülye vagyok nyelvekből.

2010. aug. 12. 14:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Húúú, a wiki. De hülye vagyok. Úristen, hogy a fenébe fog nekem sikerülni decemberben a középfokú :(. Már most annyira ideges vagyok, hogy még ez is kiment a fejemből :(.

Kössszikkkeee..

2010. aug. 12. 14:44
 4/7 anonim válasza:

A javított verzióban az "Ich habe die Hochschule im Februar dieses Jahr beendet" helyett inkább "Ich habe die Schule im Februar dieses Jahres beebdet"

Nem kötözködés, de szerintem így helyes. :)

2010. aug. 12. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló szórakozol?:S - költői kérdés volt... Komoly válaszokat vártam.

Az első válaszolónak továbbra is köszi.

2010. aug. 12. 15:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Úristen :D , ne hari. Nem tűnt fel, mire célzol :D. Igaaaazaaaaaadddddd van, köszike, nekem sem tűnt fel :S így elsőre. Először azt néztem, hogy beebdet :S, és azért hittem, hogy szórakozol. De látom, hogy a birtokos ragra mondod, hogy van ott egy kicsi hiba. De nem baj, az úgyis nyilvánvaló, attól nagy segítség a fordítás.

Már teljesen be vagyok gyulladva, hogy már gondolkodni sem tudok :D, jajj...

Köszike kötözködő :D:D...

2010. aug. 12. 15:21
 7/7 A kérdező kommentje:

A poén persze az, hogy én már kiírtam tollal a papíromra, és úgy sem tűnt fel a hiba :S, rohadt figyelmetlen vagyok. Nem tudom, miért vagyok ilyen figyelmetlen :(, mindig ez van:(.

Köszi mégegyszer :).

2010. aug. 12. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!