Krónikus betegként jó ötlet jelentkezni élő csoportos német kezdő nyelvkurzusra vírusjárvány idején ha még az angol se megy?
Figyelt kérdés
Lenne erre lehetőségem, de félek, hogy elkapok valamit. Jelenleg munkanélküli vagyok és azért gondoltam, hogy érdemes-e belefogni, hiszen ingyenes és délelőttönként van, tehát így nem dolgozhatok mellette (kb. 3-5 hónap lehet). Viszont annyi a gond, hogy angolból is alig vagyok B1 szinten. 27 vagyok és nem tudtam angolból se eljutni C1-ig. Van-e így értelme belekezdeni a németbe vagy tök felesleges?2020. dec. 13. 18:43
2/4 anonim válasza:
Mármint nem az angol miatt nem, hanem a krónikus betegség miatt.
3/4 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akik meg tudják tanulni a németet felsőfokon, viszont az angolt legfeljebb alapfokon (a két nyelv bármennyire is rokon, más logikát követ). Honnan tudhatná itt bárki, hogy te melyik csoportba tartozol ? Ha pl már 15-20 éve tanulod az angolt és még mindig B1 szinten vagy, akkor vágj bele. Ha 2 éve tanulod az angolt, és így vagy B1 szinten, akkor ne vágj bele.
A krónikus betegség a munkába, boltba, bárhová elkísér...Szóval, ha nem akadályoz a tanulásban, akkor kezdj bele.
4/4 anonim válasza:
Írhatunk mi már itt akármit, már a kérdésben eldöntötted, hogy nem akarod, nem tartod jó ötletnek. Olvasd vissza, ha nem hiszed, hihetetlen sok a negativitás benne. Időd lenne rá, pénzbe sem kerül, de sikerült mégis találnod 2 kifogást. Mivel így döntöttél, és ehhez ragaszkodsz, ne menj. Ha nem vagy nyitott, nem fog segíteni a tanfolyam sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!