Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Segítség!? Angol házi.

Segítség!? Angol házi.

Figyelt kérdés

Complete each sentence with one word.

I'm w...... out! I've been training all day.

J......good like pizzás isn't good for you.

Let me have a l.....and see what's happening.

I can't go windsurfing bc I'm a.....of losing my balance.

My brother r.....to help me with my homework, he said I should do it alone.?

2020. nov. 22. 18:16
1 2
 1/18 chtt ***** válasza:
100%

Benne lesz az az anyagban, nézz csak körül a tankönyvben, szótárban.

- kimerült vagyok

- gyorskaja (általában annak fordítjuk)

- hadd nézzem

- félek

- visszautasította/megtagadta

2020. nov. 22. 18:30
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Azért nem ártott volna normálisan gépelni.Van, ahol van egy szóköz a pontok után, van, ahol nincs. A harmadikban a good az nem food?
2020. nov. 22. 19:07
 3/18 A kérdező kommentje:
De, az food. Köszi az észrevételt. :) Előfordulhat az ilyen.
2020. nov. 22. 19:22
 4/18 A kérdező kommentje:
Leírnátok angolul is a válaszokat?
2020. nov. 22. 19:23
 5/18 chtt ***** válasza:
92%
Biztos lesz, aki megcsinálja helyetted, mindig akad (én meg begyűjtöm a pirosakat:)), de nem értem. Nincs tankönyved, szótárfüzeted, órai anyagod? Az interneten csak a GyK működik, az internetes szótárak le vannak tiltva. A "fél valamitől" ötödikes anyag, a "néz" az elsők közt van, amit elsőben vagy negyedikben (általános iskola! - attól függően mikor kezded tanulni a nyelvet) megtanulsz... a gyorskaját kb. az is ismeri, aki nem tud angolul, a másik kettő is szimpla szótározás kérdése. Amióta kiírtad a kérdést, kb. fél tucatszor megírhattad volna a keresgéléssel együtt. :'(
2020. nov. 22. 19:32
 6/18 A kérdező kommentje:
Kedves 5. válaszoló! Tudod, én csak azt kértem, írjatok le angolul a válaszokat, normálisan. Persze, utána tudok nézni, de én bízok abban, hogy Ti jól adjátok meg nekem, hiszen akadhat köztük olyan kifejezés, amit nem ismerek. Nyilván embertől függ, ismeri-e a gyorskaja kifejezést például, tudod, nem zabál mindenki hamburgert egész nap. :) Egyébként pedig azt gondolom, ha valaki nem tud, vagy nem akar segíteni, az okoskodást a tükörképével is elvégezheti!
2020. nov. 22. 21:04
 7/18 chtt ***** válasza:
100%
Írd le, mire jutottál. Sokan vagyunk itt, akik szívesen segítünk, javítunk, ha véletlenül tévedsz. A nem ismert kifejezésekre találták ki a szótárat. Nem tudom, hányadikos lehetsz, de úgy hetedikben egész lecke van a táplálkozásról, és kb. minden tankönyvben akad legalább egy lecke a "healthy and junk food"-ról ;)
2020. nov. 22. 21:18
 8/18 anonim ***** válasza:
85%

"tudod, nem zabál mindenki hamburgert egész nap"

Ez nagyon bunkó hozzászólás volt.

2020. nov. 22. 21:42
 9/18 anonim ***** válasza:
30%

wanting ( ha tényleg I'm) ( ezt nem tudom,bocsi)

Junk food

Look

Afraid

Refused

Én sem azért segítek,mert a lustulást támogatom,hanem mert tudom,hogy nehéz néha kutakodni,főleg este , most az online dolog mellett pedig megint nehezebb, így mivel nem tudom mivel telik egy napod, esetleg mennyi a beadandód, remélem tudod még használni a válaszaim.

2020. nov. 23. 00:45
 10/18 chtt ***** válasza:
81%

Kedves kilences, tényleg nehéz kutakodni. Kíváncsiságból beírtam a sztaki szótárba a szavakat - első, fast food (ami nekünk nem jó:), és a többinél komoly keresésre van szükség, hisz mindenikre van sok találat, keresni kell köztül "l", "a" és "r" betűseket (érdekes módon, mint a hetedik:)). Az egész - kereséssel, gépeléssel együtt - nem volt öt perc. Ha azt az időt, amit a kérdés kiírására és a hsz-kre fordított, egy online szótárnak szenteli a kérdező, még maradt is volna ideje. :)

De sebaj, ha már így megírtad, akkor az első: WORN out - [link]

(és ez már a saját szívfájdalmam, le lehet pontozni érte, de az oktatást szidjuk feszt...:'(

2020. nov. 23. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!