Angol tanár segítségének a kérése?
Sziasztok!
Szeretnék jobban tanulni angolul. Szerintetek ha megkérném az angoltanárom, hogy hozzon nekem + feladatokat amiket otthon megcsinálok, majd ha visszahozom, ellenőrizze le, mit mondana? Tudom, hogy ez neki + munka, de tényleg szeretnék tanulni, és nekem az órai munka túl lassú :/
Hát ha olyan angol tanárra vársz, aki angol létére nem csak tud magyarul, hanem a gyk-t is olvassa, akkor elég sokáig kell még várnod szerintem...
Ha meg plusz munkát akarsz adni egy tanárnak, akkor ne annak add, aki nem tőled kapja a fizetését, hanem keress magántanárt.
Vagy egyszerűen vedd elő a netet, és tanulj olyan tempóban, azt, amit akarsz, ahogy jólesik.
De vannak olyan könyvek is, amikből a saját tempódban tudnál gyorsabban haladni, mert benne vannak a megoldások. Inkább ilyet használj, mint az amúgy is túlterhelt tanárodat terheld tovább.
Ha óra alatt nem csak a kötelező dolgokat csinálod, hanem "mellesleg" még angolul olvasol valami könyvet, nem nagyon hiszem, hogy annyira ki fog akadni. Kérdezd meg tőle, hogy ezt megteheted-e.
Egyébként hányadikos vagy? Mert ha jóval lassabb a csoport, mint te, akkor lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni átkerülni egy gyorsabban haladó csoportba, főleg, ha még több éved is hátra van ugyanabban a suliban. Ezt év elején kéne elintézni minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!