Van olyan angol könyv, vagy weboldal ami érthetően, logikusan van összeszedve?
Lassan több mint 12éve tanulom az angol nyelvet, de még mindig teljesen katyvasz az egész. Borzasztó tanáraink vannak, voltak sajnos...
Ha van valami szuper ötleted, hogy hogyan tudnám picit rendszerezni az egészet fejben és megosztod velem, azt nagyon megköszönöm🥺
Matura Leader könyvek hátuljában minden nyelvtan le van írva, mellette feladatok is vannak. Szógyűjtemény is van benne.
Nem tudom, hogy a nyelvtan, szövegalkotás vagy pontosan mi a gond, de remélem segít a könyv. :)
Szerintem próbáld ki. Úgy tudom CD is van hozzá hanganyaggal, a könyv végében pedig le is van írva, így meg tudod nézni, ha nem értettél valamit.
Az Exam Fright Killer könyvek is jók, elég magas a szókincs bennük, de, ha utánuk nézel, azzal is sokat tanulsz. Témánként van a könyv felépítve és egynyelvű.
Nyelvtan konyvbol nem lehet egy nyelvet megtanulni.
A "foglalkozni vele" sokkal kozelebb visz a tudashoz.
Nezz meg egy filmet, ird le angolul , hogy mirol szol, mit tetszett es mi nem. Akar meg is oszthatod egy angol gyakorlo csoportban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!