Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Több idegennyelv egyszerre?

Több idegennyelv egyszerre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jelenleg 26éves vagyok és dolgozom hétfőtől-péntekig, több műszakban. Régebben 3nyelvet tanultam. Angolt, németet és egy ázsiai nyelvet. Szeretném ezeket fejleszteni. A baj az, hogy ha csak egyikkel foglalkozok akkor a másik kettő háttérbe szorul és sokat felejtek belőle. Mostani munkámban pedig nem is kell nyelvet használni csak a magyart. Mindig is tanultam és dolgoztam egyszerre fősuli alatt, így nem igazán volt időm nyelvet fejleszteni középsuli óta. Szerintetek lehetséges hetente 3nyelvet tanulni vagy túl vállalnám magam? Az angolt és a németet megtudom oldani rugalmasan plusz az ázsiai nyelvre most keresek megoldást(lehet, hogy az lesz mint korábban, hogy autoditakta módon tanulom).

Azt is tudni kell, hogy nyilván az ember nem csak az óra alatt tanul és plusz időt hetente bele kell fektetni, házi írás, szavak átnézése stb.

Célom, egyelőre nincs , angol nyelvvizsgám van és az ázsiaiból is tettem egy alapfokút, ezért nem sürgős de későbbiekben ha esetleg úgy alakul akkor jól jönne ennyi nyelv ismerete :)

2020. szept. 28. 11:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!