Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kínaiul tudók! Mit jelent ez...

Kínaiul tudók! Mit jelent ez magyarul? Xin bai dai? De ne google fordítós reagálást írj, hanem aki tényleg érti a nyelvet, ő írjon.

Figyelt kérdés

Szóval ez van egy táskára írva és a google fordító szerint elég fura, amit "jelent"...

Gondolom, hogy valójában nem azt jelenti?!

2020. szept. 6. 09:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Figyelj csak arra képtelen vagy, hogy egy mondatot szabatosan megfogalmazz az anyanyelveden.

"Te vagy, aki be akarja bizonyítani másoknak, hogy mennyire okos"

Nem hinném, hogy nekem ezt bizonyítanom kéne bárkinek is, főleg egy anonim oldalon, sokkal inkább azt akarom bebizonyítani neked, hogy mennyire sötét vagy. De te vagy az akinek úgy tűnik ezt nem lehet, mert egy fikarcnyi önkritika nincs benned, összehordasz itt hetet havat közben azt sem tudod mit beszélsz, egyik szavad üti a másikat és még én támadok?

"Amit csinálsz, arra van orvosi szakkifejezés; ha érdekel, megírom neked privátban, nyugodtan írj"

Nyugodtan megírhatod ott is, kíváncsi vagyok.

"Nem szégyen az, hogy beteg vagy, de az már igen, ha nem kezelteted"

Az sem szégyen ha hü**e vagy, csak az ha nem tanulsz semmiből.

Tudod mit, segítsen neked a nagy senki, menj azt google fordítsad a random latin betűket, na szia. xD

2020. szept. 17. 12:48
 12/14 A kérdező kommentje:

Ahogyan írtam korábban is, már mindent megtárgyaltunk az első hozzászólóval.

Kifejtettem azt is, hogy latin betűkkel szerepel a táskán az írás, tehát ezt nyomatékosan hangsúlyoztam.

Ezek után te idejöttél és nekem estél, hogy én sötét vagyok. Szóval igen, ez támadás! És igen, a te részedről!

Ráadásul alaptalan volt a feltevésed! Normális ember észreveszi a korábbi hozzászólásokból, ha mindaz már meg van beszélve, amiről ő akar írni.

Nem az a probléma, hogy írtál, hanem az, hogy egyből a sötétezéssel nyitottál. Ezzel persze azonnal mindent el is árultál magadról.

A hozzászólásodból kiderült még az értelmetlenség, logikátlanság, valamit az, hogy csakis azért használod ezt az oldalt, mert kisebbrendűségi érzésed van és másokat akarsz letolni és azt hiszed, hogy akkor te attól nagyobb ember leszel. Ez ám nincs így, sőt, éppen ellenkezőleg, ezzel éppen erősíted a kicsinységedet.

Az, hogy te azt írtad, hogy én azt állítottam, hogy mindent tudok - eleve hazugság a részedről, mivel én nem azt állítottam, hogy mindent tudok, hanem azt, hogy tudom, hogy hogyan írnak a kínaiak.

A hazudozásod, értelmetlenséged, logikátlanságod és ellenszenves viselkedésed igencsak súlyos állapotot jelez. Fordulj egy jó pszichiáterhez.

Ja, egyébként egyszerű megoldás az lenne, ha nem úgy nyitsz egy kérdésnél, ahogyan tetted, valamit épelméjű ember képes belátni a tévedéseit is - de te sajnos nem vagy az.

Egyébként más kínai nyelvvel kapcsolatos kérdésem is volt már, nem táskán szereplő felirattal kapcsolatban és képzeld, segítettek egy csomóan, úgyhogy nehogy azt hidd már, hogy itt bárki is rá van szorulva a te "segítségedre" - nem mintha te tudnál segíteni.

2020. szept. 17. 13:22
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Kussoljatok már. Az ilyen személyeskedő vitákra való a privát üzenet.
2020. szept. 17. 16:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor bizony te is kussolj.
2020. szept. 17. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!