Angol tanuláshoz milyen netflixes sorozatot/filmet ajánlotok?
Köszönöm megnézem!:)
Egy 20 éves lány vagyok egyébként, csak azért nem írtam hozzá a kérdéshez, mert tényleg bármilyen korosztálynak és nemnek "való" dolgot szívesen megnézek ezzel kapcsolatban.
Sitcom-ot nézz, mert egyszerű a nyelvezet, nem unalmas, érthetően beszélnek és általában sok évadosak, szóval ha találsz olyat ami tetszik, akkor sokáig tudod nézni.
Azért azt hozzá teszem, hogy egyszerű nyelvezet alatt azt értem, hogy 90%-ban egyszerűen fogalmaznak, viszont gyors tempóban fognak beszélni.
Én modern family-t tudom ajánlani, nagyon aranyos, hamar megszerethetők a karakterek, vicces és nagyon sok évados.
A sitcomok nem jok, elnyelik a szavakat, uvoltenek es a programozott rohogestola mondatok veget sem hallod tisztan.
Sok tul eroltetett is.
En a gossip girlt es a pretty little liarst neztem anno ilyen cellal, szepen, egyszeruen es erthetoen beszelnek benne. A modern family szinten jo lehet, tobb evados, nincs benne bejatszott nevetes (ami engem nagyon zavarna) es meg szeretheto sorozat is.
De ha van olyan sorozat vagy film, amit mar tobbszor lattal, akkor szerintem probalkozhatsz azokkal is, attol fuggetlenul, hogy nehez a nyelvezete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!