Milyen német nyelvkönyvet ajánlatok? Ausztriába költözünk,és én eddig angolt tanultam, ezért most németül kell. Milyen nyelvkönyveket ajánlatok OTTHONI/EGYEDÜLI tanuláshoz? Én a Start! Neu-t néztem. Ez jó fajta? Írjatok minél többet.
Figyelt kérdés
Az osztrák sulikban milyen idegennyelvet tanítanak? Szinte egész nap tudok foglalkozni a német tanulásával.2020. jún. 8. 20:57
1/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Nulláról kezdeni nem igazán szerencsés egyedül...
3/12 A kérdező kommentje:
Anyukám ismerőse tud németül,akivel megyünk ki, szóval úgymond lesz "tanárom" Koromat nem tudom kiírni, mert letilt mert még nem vagyok annyi.
2020. jún. 8. 21:32
4/12 anonim válasza:
Inkább valami alapfokú nyelvtanfolyamra kéne beiratkoznod.
Hogy az alapokat elsajátítsd, amire már építhetsz...
5/12 A kérdező kommentje:
Sajnos a környékünkön nem elérhető? Esetleg valami könyvet nem ismersz? :)
2020. jún. 8. 22:27
6/12 anonim válasza:
Szerintem a Schritte international jó könyvsorozat. A1-től B1 szintig tanít, 6 részből áll. Azok után/mellett pedig a Sprich einfach B2-t, és/vagy a Tolle Themen könyvet tudom ajánlani szókincs bővítésre, nyelvtan ügyileg pedig az Ausblicket.
7/12 A kérdező kommentje:
Amit itt felsoroltál ezek magyarok? A Start! Neu-ról mit gondolsz?
2020. jún. 8. 23:47
8/12 anonim válasza:
Milyen környék az, ahol nincs egy privát nyelvtanár, vagy nyelviskola sem...???
Bocs, de továbbra is állítom, hogy egy ált. iskolás gyerek nem tud könyvből megtanulni egy nyelvet!
9/12 anonim válasza:
már bocs, de amennyire én tudom, ha nem beszéled a nyelvet, először a felzárkóztató osztályba kerülsz... akkor meg minek nyelvtankönyv? majd kapsz az iskolától.
10/12 anonim válasza:
Felsőfokú német nyelvvizsgával rendelkezem. Kizárólag Kontaktból(1-4) tanultam.
Nyelvtant nagyon érhetően elmagyarázza, néha szoktam nézegetni más könyveket szerintem semmelyik másikban nincs így. És magyarul magyarázza tehát megérted mit miért. + minden fejezet végén A4-es szószdet van szvakból.
Ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!