Milyen német nyelvkönyvet ajánlatok? Ausztriába költözünk,és én eddig angolt tanultam, ezért most németül kell. Milyen nyelvkönyveket ajánlatok OTTHONI/EGYEDÜLI tanuláshoz? Én a Start! Neu-t néztem. Ez jó fajta? Írjatok minél többet.
Figyelt kérdés
Az osztrák sulikban milyen idegennyelvet tanítanak? Szinte egész nap tudok foglalkozni a német tanulásával.2020. jún. 8. 20:57
11/12 anonim válasza:
Én a Lazán németült javaslom, magyarul magyaráz, a neten pdf-ben van meg minden egyes feladatnak a megoldása. Sajnos, a többi résznek már nem mindegyik feladatnál van megoldás, de ne legyek telhetetlen. :))
A lényeg, szerintem abból elkezdheted, ha tényleg rengeteg az időd nyáron, vmeddig el fogsz jutni, arra jó lesz, hogy nem ott hallod először a tanultakat.
12/12 anonim válasza:
A Lazán németült én is ajánlom. Jól magyaráz, de azért a tanárt nem helyettesíti. Majd az osztrákok a suliban tudják, hogy szedd magadra a nyelvet, nyugi. Olyan osztályba kerülsz és úgy foglalkoznak veled, hogy megtanult a németet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!