Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Használtok nyelvtanuláshoz...

Használtok nyelvtanuláshoz YouTube online órákat? Mi alapján választjátok ki, hogy melyikeket?

Figyelt kérdés

Az egyszerűség kedvéért kiválasztottam három random online tanárt, hogy lássuk, melyiküktől lehet jobban megtanulni ugyanazt a random de azonos nyelvtant.

Kíváncsi volnék, szerintetek melyik jobb, és miért.

Szavazhatunk is, de érdekelnének a kifejtett szempontok. Mi alapján választjátok ki, hogy kinek a magyarázatát hallgatjátok végig, kié alapján értitek meg könnyebben, stb., és miért. :)

Befejezett jelen idő:

1.:

https://www.youtube.com/watch?v=iek8NW1Y-aw

2.:

https://www.youtube.com/watch?v=nxLKXB2Z7No

3.:

https://www.youtube.com/watch?v=3G4cESxQ88M&list=PLQRy5HmWuG..

2020. júl. 20. 19:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

10.: Köszönöm.

De akkor a 2-es mellett az (is) döntött, hogy ismered a többi videóit, és azok (is) tetszettek?

2020. júl. 23. 19:56
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mondhatom, a többi videója is ilyen összeszedett és érthető. Továbbá kiejtés,alapszint,középszint,segédigék,igeidők...stb. mind külön mappában. Nekem ez elég szimpatikus. Ha az a kérdés hogy a 3 közül melyiket válaszd,akkor sem tudnál mást mint ez (mivel az 1.tanárnak összesen 3,míg a 3.tanárnak 9 videója van fenn.A 2.-nak viszont nagyon sok,szóval itt van is miből tanulni.)
2020. júl. 23. 21:45
 13/26 A kérdező kommentje:
Ja értem. De én direkt kiragadtam csak egy-egy olyan videót, ami ugyanazt a nyelvtani részt magyarázza, függetlenül attól, hogy melyiknek még hány másik videó van. Igazából a kérdés ezekre a mintákra vonatkozott, hogy melyik milyen szempontokból jobb vagy rosszabb. :D
2020. júl. 23. 21:49
 14/26 anonim ***** válasza:
És te hogyan gondolod? Neked melyik a szimpatikusabb a 3-ból?:)
2020. júl. 23. 21:51
 15/26 A kérdező kommentje:

Nehéz kérdés, mert mindegyik mellett szólnak pozitívumok.

Azokból kellene összegyúrni valami majdnem tökéleteset :)

2020. júl. 23. 21:54
 16/26 anonim ***** válasza:
A 3.-ban mik voltak ezek a pozitívumok? Nem számonkérés,csak kíváncsiság:D
2020. júl. 23. 21:58
 17/26 anonim ***** válasza:
A tökéletes már létezik csak sajnos nem magyar:D
2020. júl. 23. 21:59
 18/26 A kérdező kommentje:

A 2.-es az ugye látszik hogy rutinos youtuber (ha nem tudjuk hogy hány videója van már, akkor is) és szereti a kamera.

A 3.-as talán nem akarja hogy az arca legyen a fő, a feliratozás videós szempontból amatőr technika (ppt) de angoltanár szempontból összeszedett. Ja, és a kiejtése is leginkább anyanyelv közeli, kár hogy nem nyitja ki a száját, és a hangtechnika is amatőr.

2020. júl. 23. 22:03
 19/26 anonim ***** válasza:

"kár hogy nem nyitja ki a száját"

Te most a 3.-ról beszélsz?🙄

A 2.-at meg nem is veszi a kamera,szóval nem értem hogy hogyan érted😄

2020. júl. 23. 22:13
 20/26 A kérdező kommentje:
Miért? Kinyitja? :D
2020. júl. 23. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!