Használtok nyelvtanuláshoz YouTube online órákat? Mi alapján választjátok ki, hogy melyikeket?
Az egyszerűség kedvéért kiválasztottam három random online tanárt, hogy lássuk, melyiküktől lehet jobban megtanulni ugyanazt a random de azonos nyelvtant.
Kíváncsi volnék, szerintetek melyik jobb, és miért.
Szavazhatunk is, de érdekelnének a kifejtett szempontok. Mi alapján választjátok ki, hogy kinek a magyarázatát hallgatjátok végig, kié alapján értitek meg könnyebben, stb., és miért. :)
Befejezett jelen idő:
1.:
https://www.youtube.com/watch?v=iek8NW1Y-aw
2.:
https://www.youtube.com/watch?v=nxLKXB2Z7No
3.:
https://www.youtube.com/watch?v=3G4cESxQ88M&list=PLQRy5HmWuG..
És kérem, hogy azok minősítsék a három mintát, akik vették a fáradságot, és meg is nézték.
Valamint azok javasoljanak mást, aki tudnak jobb magyar nyelvű online tanárt, akit konkrétan be is tudnak linkelni, és megindokolni, hogy azok milyen szempontok alapján jobbak. Köszönöm. :)
5. Azt értem, hogy ne motyogjon, meg ha már youtuber akar lenni akkor tegyen bele a technikába (a hangminőség miatt legalább).
De ha a magyar anyanyelvűekkel az a fő baj, hogy hunglish a kiejtésük, csak azért mert az igazolványa magyar :D még tanulnál valakitől akinek profi, anyanyelvközeli a kiejtése?
6.: << van valamilyen kapcsolat a múlt és a jelen között, sőt néha még a jövőre is hatással van, >>
Ez amit mondasz, a Perfect/befejezett igeszemlélet lényege.
Persze tehető mindhárom igeidőbe.
De most konkrétan a befejezett JELENről voltak a példák.
A 2.-at választanám,ha mindenképp magyar anyanyelvű tanárhoz ragaszkodsz.
Mégpedig azért...
Az 1. tanár nem túl összeszedett,kevés információt adott át a témával kapcsolatban,nekem hiányosnak tűnik.
Ezzel ellentétben a 2.mindent elmondott összeszedetten, tematizálva,teljesen érthetően és az időt sem húzta feleslegesen. Viszont az előadásmód elég unalmas,száraz. De nagyon összeszedettek a csatornái,tetszik hogy a témaköröket szétválassza,átlátható az egész.
A 3. tanár tök feleslegesen húzza 20 percig a videót, nagyon unalmassá tud válni,ez az előadásmód sem nyerte el a tetszésemet. Ráadásul a hang is elég zavaró,ami egy nyelvoktató videó esetében talán nem előnyös. Ez számomra abszolút nézhetetlen volt.
Magyar online nyelvtanárt nem tudok ajánlani.
Személy szerint én is az anyanyelvű oktatókat kedvelem. Szerencse,hogy van választék. Az előbb ajánlott ETJ English valóban nagyon jó,vagy az English with Lucy. Személyes kedvencem a Papa teach me... rendkívül érthetően magyaráz, sok naggyon kreatív,vicces példával. Az előadásmódja zseniális, számomra hihetetlen szórakoztató ezért egy percét sem tudom megunni. Ha gondolod majd egyszer nézz utána,mert magyar online oktatót én nem találtam aki megüti ezt a szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!