Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Egy hónap alatt megtanulni...

Egy hónap alatt megtanulni németül?

Figyelt kérdés
Jelenleg 7 éve tanulok németet.B1 es nyelvizsgám van németbül.De most egy hónapon belül szeretnék eljuttni ahhoz a szinthez ,hogy a C2 es nyelvizsgám meglegyen .Mivel szeptembertől ki költözünk Ausztriába.És azért a jelenlegi német tudásom még messze áll a teljesen profitól.De azért már eltudok rendesen beszélgetni németül és viszonylag sok dolgot megértek .A német nyelv nyelvtani részével is rendben vagyok de ami egy kicsit nehezeben megy az az igék múlt ideje.De még azért van mit tanulnom ahhoz ,hogy teljesen profi legyek tehát van valami módszer vagy német tanulási csoport vagy valami alkalmazás amivel egy hónap alatt profin megtudok tanulni németül.Jelenleg B1 es nyelvizsgám van.

2020. júl. 18. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

7év alatt jutottál B1-re, és most 1hónap alatt akarsz C2-re???

Még a B2 is kétséges ennyi idő alatt! Próbálj reálisan gondolkodni az álmodozás helyett!

2020. júl. 19. 10:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vagyok C2-es szinten, hogy kisgyerekkorom óta "tanultam", ugyanis sváb városban élünk (Magyarországon), és óvodától kezdve németül beszéltek hozzánk, majd 12 év német nemzetiségi iskola, nyáron táborok Németországban, német barátokkal levelezés, német-magyar kétnyelvű érettségi, négyféle német nyelvvizsgám van...

Komolyan, szerinted ez egy hónap alatt behozható? :D

2020. júl. 19. 10:41
 13/13 anonim ***** válasza:

egy évtized alatt lehetséges :)

Amúgy nem értem, hogy miért ez a cél, inkább az legyen hogy nagyjából megértsd mit beszélnek, és tudj is válaszolni valamit.

Egy osztrákot nem az fogja érdekelni, hogy te neked C2 nyelvvizsgád van a rigó utcai nyelviskolából, hanem hogy érted-e azt amit mond.

Egy szóval ne a nyelvvizsga legyen a cél, hanem a tényleges tudásod.

2020. júl. 27. 17:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!