A koreai nyelvet önerőből is meg lehet tanulni akár
B2-es szintig is?
Figyelt kérdés
Önerő alatt azt értem, hogy tanár nélkül, online oldalak által + alkalmazások.
Ha vannak tapasztalataitok azt szívesen meghallgatnám (elolvasnám? 😅) és ha tudtok jó koreai nyelvtant összefoglaló oldalakat mondani, azt is nagyon megköszönném.
Papriforma szerint megtanulni egy nyelvet, és gyakorlatban élesben megtsnulni egy nyelvet két külön dolog.
2020. jún. 18. 21:10
2/7 anonim válasza:
Ne haragudj, tisztelem az elszántságosod, de a mazochizmusnak is meg vannak a határai.
A BDSM közösségből ki vagy tiltva, tutira.
2020. jún. 18. 21:11
3/7 anonim válasza:
Szerintem azért ez nem ilyen egyszerű és sok mindentől függ pl szabadidő,elszántság,tananyag elérhetőség,egyéni képességek.
Afrikaansul meg tudtam tanulni önerőből,románul viszont kell tanár mert nehezebben megy sokkal.
Én a helyedben azt csinálnám,hogy a egy olyan anyagot néznék ami nagyon fokozatosan épül fel és így meg tudod melyik rész az ami már nem megy és nem kell az elejétől fizetni.
Nekem 1x sikerült 1x meg nem
2020. jún. 18. 22:42
4/7 anonim válasza:
Kellő szorgalommal bármelyik nyelvet meg lehet, csak ugye nagyon fontos a szóbeli gyakorlás és a magabiztosság. Ennek érdekében én a helyedben konzultálnék egy tanárral. Pláne hogy a távol-keleti nyelvek azért is nehezek, mert nincsenek közös szavak, így nehezebb a szókincset megjegyezni. Az európai nyelvekben, a kultúrában előfordulnak közös szavak. Egyébként én úgy tudom, hogy például a kínai nyelvnek elég szegényes a nyelvtanja (nincsenek toldalékok (még többesszám se), nemek, meg még jópár ilyen), tehát könnyű megtanulni. És ez úgy általában a környékre igaz.
2020. jún. 19. 00:23
5/7 anonim válasza:
Persze! Koreai nyelvben csak a hangulokat és a szavakat kell tanulni. Nincsenek szabályok ebben a nyelvben
2020. jún. 19. 12:10
6/7 anonim válasza:
5-ös : whatta f. Ck bro? Te most komolyan beszélsz?
2020. jún. 19. 12:19
7/7 anonim válasza:
Nézz utána. Ez nagyon logikus nyelv és a nyelvtana hasonlít a magyarhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!