C1-es német nyelvvizsga?

Én ECL német C1-et csináltam. Nem volt rossz, bár a hallott szövegértés elég problémás volt, az ELTE BTK-n volt helyileg, tágas teremben, ami visszhangzott és elég messze ültem a magnótól. Ugyan így is meglett, mert a többi része jól sikerült, szóval amúgy nem rossz az ECL, csak lehet, én nem megfelelő helyszínt választottam. Még van tapasztalatom Corvinussal, ott csináltam a középfokot angolból, bár ez nem nemzetközileg elismert, de nekem tetszett, leszámítva, hogy a nyelvtant nagyon tudni kell, ott is el kell érni bizonyos százalékot. De a hallott szövegértés az egyetemen modern laborban volt és a szóbelin is jófejek voltak a vizsgáztatók.
Osztálytársaim csináltak ösd-t, bár nem mindenkinek jött be, mert állítólag elég nehéz volt, de erről nem tudok nyilatkozni. Színvonalas, az biztos és még Németországban is elfogadják.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!